Rijeka i Dinamo u Europi, Liga prvaka, Masters u Londonu... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 15

Rijeka i Dinamo u Europi, Liga prvaka, Masters u Londonu...

Rijeka i Dinamo u Europi, Liga prvaka, Masters u Londonu...
3

U Londonu počinje teniski Masters, a već danas se igraju dva meča. Berdych protiv Wawrinke i Del Potro protiv Gasqueta. Sutra nas očekuje utakmica Juventus-Real

VIDEO

Ponedjeljak mnogima i nije najomiljeni dan jer označava početak radnog tjedna, ali svim će ljubiteljima sporta pogled na ponudu pomoći da izdrže do vikenda. Hrvatski klubovi igraju Europsku ligu, Liga prvaka nudi neke fantastične dvoboje, a već danas počinje posljednji turnir sezone na kojem nastupa osam najboljih tenisača ove godine. Krenimo redom.

Ponedjeljak

Valja izdvojiti kako 15. kolo HNL-a zatvaraju Hrvatski dragovoljac i Zadar. Radi se o susretu posljednje i 8. momčadi lige pa nas očekuje velika borba za važne bodove.

U Londonu počinje Masters, a već danas se igraju dva meča. Berdych protiv Wawrinke i Del Potro protiv Gasqueta. Skupina B se čini brutalna, u njoj su Đoković, Del Potro, Federer i Gasquet. U grupi A su Nadal, Ferrer, Berdych i Wawrinka. Na turniru parova Ivan Dodig igra s Melom.

Utorak

Nastavlja se Liga prvaka, igra se 4. kolo. Utakmice su iste kao prije dva tjedna, samo su zamijenjena domaćinstva. Najzvučniji par u utorak je onaj koji čine Juventus i Real Madrid! Luka Modrić bi trebao od 1. minute krenuti u Torinu.

Srijeda 

Svi ljubitelji nogometa s nestrpljenjem iščekuju utakmicu u Dortmundu jer se sastaju dvije momčadi koje trenutno igraju možda i najljepše u Europi, Borussia dočekuje Arsenal!

Igraju i dvije naše košarkaške momčadi, Cedevita doma sa Sassarijem, a Cibona će kod Ostendea pokušati prekinuti europski niz poraza koji je sada na brojci '26'.

Četvrtak

Nastavlja se i Europska liga, a nastupaju Dinamo i Rijeka. Prvi će na travnjak 'modri', u 19 sati gostuju kod PSV-a. Dva sata kasnije Rijeka će pokušati iznenaditi Lyon!

Petak

Zadar i Lokomotiva otvaraju 16. kolo HNL-a, a vidjet ćemo jesu li 'lokosi' u lošoj formi ili im je protiv Dinama samo bio loš dan. Ako ne slave, mogu se oprostiti od borbe za prva tri mjesta.

Subota

Lige petice se nastavljaju punom snagom, ali prave derbije vidjet ćemo dan kasnije. 

U domaćoj ligi snage će odmjeriti Osijek i Split, odnosno Hajduk i Istra.

Nedjelja

Otok s nestrpljenjem iščekuje utakmicu između Manchester Uniteda, koji čini se napokon ulazi u formu, i zahuktalog Arsenala, koji bi napokon mogao do naslova. Old Trafford, 17 sati.

U 20.45 u Torinu igraju drugoplasirana i trećeplasirana momčad Serie A, Juventus i Napoli. Pobjednika je teško prognozirati, ali nije teško najaviti sjajnih 90 minuta.

Na Maksimiru gostuje Slaven Belupo, a na Kantridi Dragovoljac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Gattuso će u Hajduk dovesti i sina Francesca?
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Gattuso će u Hajduk dovesti i sina Francesca?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
FOTO Zagonetna poruka Brune Petkovića na Instagramu: Što je želio poručiti izborniku Daliću?
DAN NAKON PORAZA

FOTO Zagonetna poruka Brune Petkovića na Instagramu: Što je želio poručiti izborniku Daliću?

Jedni smatraju kako je napadač "vatrenih" samo htio "srediti glavu" nakon bolnog poraza, dok drugi u njegovoj objavi vide odgovor izborniku