Obavijesti

Sport

Komentari 35

Rijeka ima sve više problema, Gorica pokazuje europsko lice! Moro bacio sramotnu mrlju...

Rijeka ima sve više problema, Gorica pokazuje europsko lice! Moro bacio sramotnu mrlju...
6

Rijeka-Gorica 0-2. S obzirom na omjer gol-šansi: rezultat koji nema veze s logikom. S obzirom na nogometne zakonitosti: 100% zasluženi trijumf gostiju kojem su kumovali Andrijašević i Nevistić

VIDEO

Dvojica igrača potpisali za Dinamo, a trebali bi loviti Dinamo do kraja sezone. Utakmica svaka tri dana. Zimska prodaja najboljeg igrača iz prošle sezone.

To su (najmanje) tri razloga zbog kojih Rijeka ima daleko više posla sama sa sobom nego što je to dao naslutiti trijumfalni ulet u sezonu pobjedom kod Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO: Kad Gorica slavi pobjedu

Pokretanje videa...

Nogometaši Gorice slave pobjedu 01:20

Gorica? E to društvo ubire plodove svog višegodišnjeg planskog i tihog rada pa se sada opet polako nameće kao treća snaga HNL-a bez obzira na promjene u igračkom ili trenerskom kadru. I na tome im - svaka čast!

Da je nogomet egzaktna 'znanost' Gorica bi na poluvremenu gubila 2-3, a na kraju bi završilo cca. 5-3 za Rijeku, ali dok su Rožmanovi dečki prema naprijed radili sve dobro osim završnog udarca, u obrani su i bili kikseri i imali peha pa je pobjeda Gorice ništa drugo nego zaslužena.

Rijeka: Na Rujevici se u 18. kolu Prve HNL sastali Rijeka i Gorica

Andrijašević je zabio autogol, a na drugoj strani pet-šest puta promašio vrhunske šanse. Nevistić je pogreškom kod Lovrićevog gola za 0-2 'platio' odmak koncentracije (posve razumljivi) jer je u tjednu ove utakmice dovršio transfer u Dinamu od kraja ove sezone.

Gorica nije bila bolja momčad na terenu, ali je disala kao jedno i vjerovala u dogovor iz svlačionice, a Rijeka će onaj pravi fokus na puno posla koji ju još čeka u HNL-u i Kupu morati tražiti (i naći) u danima i tjednima koji su pred njom, a u kojima od silnog broja obveza neće imati vremena ni za što drugo osim utakmicu pa malo odmora, utakmicu pa malo odmora, utakmicu pa malo odmora...

Rijeka: Na Rujevici se u 18. kolu Prve HNL sastali Rijeka i Gorica

Rijeka zna da je jaka i da 'samo' treba naći onu kemiju i koncentriranost s kojom se dokazala i u domaćem prvenstvu i u Europi, a Gorica... Neka surfa na ovom velikom i divnom valu optimizma i pobjeda koji 100% zaslužuje.

Pogledajte tablicu. Šest bodova manje i utakmica manje od Dinama i Osijeka. Bravo Oreščanin, svaka čast Lovrić, kapa do poda svima u klubu. Ole, Gorica!

Rijeka: Na Rujevici se u 18. kolu Prve HNL sastali Rijeka i Gorica

P.S. Nasiru Moro... Ne znamo kakvih problema ima mladić iz Gane, ali onakav faul na Mudražiji (ušao u 81. minuti) napravljen kod 2-0 i minutu prije isteka sudačke nadoknade, to je izravni atak na zdravlje drugog kolege profesionalca, to je besmislena i bespotrebna mrlja na inače savršeno korektnom nadmetanju starih sportskih rivala i prijatelja. Sramotna mrlja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića