Obavijesti

Sport

Komentari 78

Rijeka se osramotila u Kupu i ispala od trećeligaša Nedelišća

Rijeka se osramotila u Kupu i ispala od trećeligaša Nedelišća
6

U sastavu Rijeke na gostovanju kod trećeligaša Nedelišća u Kupu bila su devetorica igrača koja su igrala derbi protiv Dinama. Rijeka je izgubila nakon produžetaka (1-0)

VIDEO

Pobijedili su Dinamo u prvenstvu 3-0, Benko se rugao Sammiru i vrijeđao ga, a onda je stiglo prizemljenje. Nogometaši Rijeke ispali su od trećeligaša Nedelišća u šesnaestini finala Kupa Hrvatske. Bilo je 1-0 za domaće. 

Ne bi to možda bilo čudno da je Rijeka na gostovanje stigla s rezervama, no u utakmici protiv Nedelišća u sastavu je bilo devet igrača koji su igrali protiv Dinama u subotu.

Baš je Leon Benko, jedan od najglasnijih nakon pobjede protiv "modrih", bio tragičar. Regularni dio završio je 0-0 i krenulo se u produžetke. Benko je u 97. minuti utakmice izgubio loptu u svom šesnaestercu te je s leđa srušio igrača Nedelišća. Sudac Andre Burilo pokazao je na penal koji je sigurno izveo domaći igrač Jagec.

Nedelišće je moglo dotući igrače Elvisa Scorije četiri minute nakon prvog gola. Napadač domaćih bio je sam pred golmanom Rijeke Lisjakom, ali ovaj mu je sjajno obranio udarac. Rijeka je dala sve u napad kako bi izjednačila i eventualno izborila penale, ali nije uspjela. 

Zabijaju Dinamo, ali obrana Nedelišća bila im je pretažak izazov

U postavi Rijeke protiv Nedelišća bila su devetorica nogometaša koji su igrali i subotnji derbi protiv Dinama na Kantridi (Lisjak, Datković, Knežević, Mujanović, Močinić, Kreilach, Weitzer, Benko i Cesarec) kao i sva trojica strijelaca u tom derbiju (Cesarec, Weitzer i Kreilach).

Rijeka je protiv Nedelišća nastupila u sastavu: Lisjak - Datković, Knežević, Marić - Mujanović, Brezovec (Močinić 78'), Kreilach, Weitzer, Vannucci (Benko 68')- Čulina, Cesarec. 

Gorica i Nedelišće u osmini finala

U utorak je iznenađenje priredila Gorica izbacivši Inter 3-0. Dan kasnije Nedelišće se pobrinulo za još jedno iznenađenje. u Kupu Hrvatske izbacivši Rijeku.

Svi rezultati šesnaestine finala Kupa:

Slunj - Hajduk 0-4, Zrinski - Zagreb 0-4, Vinodol - Cibalia 0-2, Novalja - Osijek 0-1, Ivančica - Slaven Belupo 1-2, GOŠK - Šibenik 5-4 nakon jedanaesteraca (1-1), Nedelišće - Rijeka 1-0 (pr.), Koprivnica - Pomorac 2-1 (pr.), Višnjevac - Istra 1961 1-2, Zadar - Konavljanin 2-0

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'