Obavijesti

Sport

Komentari 64

Rijeka 'tricom' preko Osijeka, Slavonci ostaju na 9. mjestu

Rijeka 'tricom' preko Osijeka, Slavonci ostaju na 9. mjestu
1

Golovima Bekima Balaja, Anasa Sharbinija i Marina Tomasova Rijeka je pobijedila Osijek 3-0 u pretposljednjem kolu MAXtv Prve lige. Bijelo-plavi su i dalje deveti...

VIDEO

Riječani su se oprostili od Kantride za ovu sezonu lijepom predstavom protiv Osijeka u 35. kolu MAXtv Prve lige. Izabranici Matjaža Keka svladali su Šuškove 3-0.

- Čestitam Osijeku na korektnoj utakmici. Zasluženo smo pobijedili i odigrali smo kao i zadnje dvije utakmice na Kantridi. Čestitam igračima i stožeru te klubu koji je imao sjajnu sezonu na Kantridi. Neki kažu da je stara, ali tu je toliko puno emocija i pozitivne energije. Čestitke igračima - rekao je Kek nakon utakmice.

Bekim Balaj još je jednom pokazao da je pravo pojačanje za riječke bijele devetim golom u sezoni u 18. minuti utakmice. Prvo je pucao Ivan Tomečak, a Balaj je nakon odbijanca iz blizine pospremio loptu za 1-0.

Rijeka je dominirala prvim poluvremenom i prije odmora još jednom zabila. Bralić je srušio Tomečaka u šesnaestercu Osijeka, sudac Marin Vidulin pokazao je na penal, a Anas Sharbini zabio je s bijele točke iako se poskliznuo pri udarcu.

Balaj je otvorio drugo poluvrijeme dobrom šansom na petercu iz koje je poslao loptu visoko preko gola, no Osječani to nisu uspjeli kazniti. Slavko Bralić nakon skrivljenog penala dobio je i drugi žuti karton u 61. minuti, a pet minuta poslije Marin Tomasov postavio je konačnih 3-0 na asistenciju Sharbinija.

U završnici je Balaj imao još jednu dobru priliku pogodivši prečku, a Riječani su na kraju zasluženo slavili i pobjedom se oprostili od Kantride za ovu sezonu. Osijek je ostao na devetom mjestu koje ga vodi u razigravanje za Prvu ligu, ima bod manje od Istra 1961 koja u nedjelju dočekuje Dinamo.

MAXtv Prva liga, 35. kolo:

  • Rijeka - Osijek 3-0 (Balaj 18, Sharbini 35', Tomasov 66')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu