Obavijesti

Sport

Komentari 40

'Rijekini igrači dopuštaju da ih se pobijedi i da ih se našamara'

'Rijekini igrači dopuštaju da ih se pobijedi i da ih se našamara'
3

Ova momčad Rijeke je prije dva tjedna dozvolila Gorici da je na Rujevici i 'istuče' i uzme bodove. A onda su dozvolili da ih Dinamovi igrači 'šamaraju' kako stignu, kaže legendarni 'Krlja' Radović

VIDEO

U očekivanju odluka klupskog vrha nakon Rijekine serije od tri uzastopna HNL poraza pod trenerskim ravnanjem Simona Rožmana, crni je niz tema većine riječkih ćakula.

Pokretanje videa...

01:32

Milan 'Krlja' Radović (67) jedna je od autentičnih riječkih nogometnih legendi. Golgeterčina iz '70-ih i početka '80-ih godina prošlog stoljeća, napadačka klasa te razine da je bio i najbolji strijelac i u onoj nekadašnjoj, strahovito jakoj ligi.

Radović o nogometu zna sve. Niti ga se može prevariti, niti je ikad imao problema da izravno 'u glavu' dijagnosticira problem. A o tri poraza zaredom (1-2 od Gorice kod kuće, 2-3 u Osijeku pa 0-5 od Dinama na Rujevici) 'Krlja' kaže:

- Mislim da Rijeka ima bolju momčad od Hajdukove, ali igrači Osijeka i Hajduka imaju tu neku urođenu agresivnost i gard, a igrači Rijeke to nemaju. A nije uvijek bilo tako! Znali smo se mi nekad 'potući' sa klubovima takozvane 'velike četvorke' i biti itekako ravnopravni. Imali smo u sebi neki inat, nismo nikome priznavali da je bolji i borili smo se za boje kluba kako taj klub zaslužuje. A ova današnja momčad Rijeke je prije dva tjedna dozvolila Gorici da je na Rujevici i 'istuče' i uzme bodove - govori Radović za Novi List.

Mišković struci: Ohladite se tri dana, a onda ćemo razgovarati
Mišković struci: Ohladite se tri dana, a onda ćemo razgovarati

- Bio sam igrač i znam da ima utakmica kad ti ne ide, sve je to meni jasno, ali ovakvo ponašanje prema poslu i igri je nedopustivo. Meni je neshvatljivo da igrači Rijeke žele pobjedu protiv Dinama, a ne naprave pošteni prekršaj. U posljednje se vrijeme Rijekini igrači ponašaju prilično razmaženo, a moraju preuzeti dio krivice za loše igre i rezultate.

Radović ne amnestira trenera, ali mu je neshvatljivo da igrač u dresu s Rijekinim grbom može dozvoliti da ga se 'šamara':

- Simon Rožman apsolutno zaslužuje kritike zbog ovog visokog poraza od Dinama, ali igrači su ti koji na terenu vuku poteze i odlučuju. Pritom mi nije jasno da im je svejedno izgubiti s jedan, dva ili pet golova razlike. Mene su učili da onome tko te prvi udari moraš vratiti dvaput, a igrači Rijeke su dozvolili da ih Dinamovi igrači 'šamaraju' kako stignu! - rekao je Milan Radović.

Pokretanje videa...

00:20
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu