Obavijesti

Sport

Komentari 2

Rimac će ostati trener Cibone, ali još ne zna koga će voditi

Rimac će ostati trener Cibone, ali još ne zna koga će voditi
1

"Interes kluba je osloniti se domaća igrače, proizvoditi ih u budućnosti i prodavati. No to se ne može preko noći. Imam volju uhvatiti se u koštac i s novom momčadi"

VIDEO

Dijete sam Cibone, imam želju ostati trener. Ne znam što bi se trebalo dogoditi da odem. Neće, ipak, biti lako budući da se momčad mijenja, rekao je Slaven Rimac.

A iz momčadi će otići Darryle Strawberry, Matt Janning, Darko Planinić je izbačen, a Andrija Žižić se sam 'pokupio'. No sa Žižom se još pregovara o povratku. Od stranaca će ostati Jerel Blassingame, budući da su "vukovi" tanki na mjestu razigravača.

- Interes kluba je osloniti se na domaće igrače, proizvoditi ih u budućnosti i prodavati. No to se ne može preko noći. Imam volju uhvatiti se u koštac i s novom momčadi, mene ne zanima samo gdje će Cibona biti za koji mjesec, nego i gdje će biti za dvije i osam godina - istaknuo je Rimac, dodavši da bi se s kurentnom momčadi borio za Final Four regionalne lige.

- U ABA ligi imali smo jako dobre rezultate i zato će sad one koji ostanu biti najteže motivirati za ostatak sezone. Iz situacije u kojoj smo na vrhu, dolazimo u stvarnost gdje ćemo se veseliti svakoj pobjedi - kaže Rimac.

U ponedjeljak Cibona gostuje u Beogradu kod Crvene zvezde, a Rimac još uvijek ne zna na koga može računati.

- Teška je ovo situacija za nas, a oni koji će igrati morat će ginuti - rekao je Rimac.

Dobio je šansu u najgorem mogućem trenutku. U trenutku kad je Cibona na koljenima.

- Prolazio sam kroz slične situacije kao igrač, a ovo mi je dobra škola. Nakon ovog iskustva sigurno će mi biti lakše raditi u nekim drugim sredinama - istaknuo je trener Cibone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-0: Pjaca zabio iz penala,   'modri' tražili crveni karton za Selahija
PRATITE DERBI SEZONE

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-0: Pjaca zabio iz penala, 'modri' tražili crveni karton za Selahija

Bivši igrač 'modrih' pogodio je u gornji desni kut iz penala kojeg je skrivio Pierre-Gabriel na Pašaliću. Taj udarac vjerojatno ni dva golmana ne bi obranila... Suigrači su ga brzo zagrlili, a Pjaca nije proslavio gol
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti