Roberto Mancini: Neću otići, morat će me potjerati iz kluba | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 0

Roberto Mancini: Neću otići, morat će me potjerati iz kluba

Roberto Mancini: Neću otići, morat će me potjerati iz kluba
1

Kao trener sjedio sam na klupama momčadi koje nisu pobjeđivale poput Fiorentine, Lazija ili Intera, a na kraju bismo pronašli pobjedničku formu, pravdao se trener Cityja

VIDEO

Talijanskom menadžeru na klupi nogometaša Manchester Cityja Robertu Manciniju pozicija je itekako uzdrmana nakon triju uzastopnih pretrpljenjih poraza. Nakon Arsenala i Wolverhamptona u Premiershipu, “građane” je porazio i Lech Poznan u Europa ligi, što za vlasnika, šeika Mansoura, koji je u protekle dvije sezone na pojačanja utukao oko 300 milijuna funti, svakako ne može biti zadovoljavajuće.

- Nemam namjeru otići. Ostat ću sve dok me City ne otpusti. Šeika Mansoura vidio sam dva ili tri puta i imamo dobar odnos, a u dobrim sam odnosima i s predsjednikom Khaldoonom Al Mubarakom – kazao je Mancini, čija momčad u Premiershipu nakon 10 kola drži četvrtu poziciju s osam bodova zaostatka za vodećim Chelseajem.

- Kao trener sjedio sam na klupama momčadi koje nisu pobjeđivale poput Fiorentine, Lazija ili Intera, a na kraju bismo pronašli pobjedničku formu.

Sada City čekaju premierligaški okršaji protiv West Bromwich Albiona, pa potom veliki derbi protiv Manchester Uniteda sljedeće srijede. U slučaju neuspjeha mogle bi to biti posljednje utakmice Manciniju na klupi Cityja, a tezu u njegovoj smjeni podgrijavaju i otočki mediji napisima da je svlačionica okrenuta protiv talijanskog stratega.

- Govoriti da su igrači protiv mene je glupost. Imali smo puno teških razgovora, ali oni me slijede. Uoči sezone dobio sam za cilj kvalificirati se za Ligu prvaka i idemo dobro prema tom ostvarenju. Moramo promijeniti trenutnu situaciju koja je teška i uspjet ćemo ako ćemo ostati složni i držati se zajedno. Istina je da smo izgubili zadnje tri utakmice, ali nismo to zaslužili – zaključio je Mancini.

Ohrabrenje Cityjevom menadžeru u ovim teškim trenucima je povratak argentinskog napadača Carlosa Teveza, koji je u srijedu doputovao iz Argentine nakon zaliječene ozljede bedrenog mišića, te je odradio prve treninge. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal
TEŽAK PORAZ

Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal

Nestrpljivo smo iščekivali prvu utakmicu na Euru pa doživjeli bolno prizemljenje. Španjolska nas je razbila 3-0 golovima Morate, Ruiza i Carvajala. Sve smo primili u prvom poluvremenu, a u nastavku je Petković promašio penal