Obavijesti

Sport

Komentari 0

Robinson "zakucao" i San Antonio, slavio i Orlando

Robinson "zakucao" i San Antonio, slavio i Orlando
1

Pobjednik u natjecanju u zakucavanja na All-Star vikendu, 175 cm visoki bek, bio je apsolutno najbolji pojedinac u pobjedi svojih NY Knicksa

VIDEO

Nate Robinson, omaleni organizator igre New Yorka (175 cm), pobijedio je na nedavnoj All Star utakmici u zakucavanju, a u nastavku regularne sezone "zakucao" je i Spurse.
Nakon produžetka je New York u svom Madison Sqaure Gardenu pobijedio San Antonio 112-107 uz odličnu izvedbu Robinsona. Za 39 minuta je ovaj skočni bek postigao 32 poena te imao 10 skokova, a ujedno je postigao posljednji koš u regularnom dijelu za 102-102 kojim su Knicski izborili produžetke.
U dodanih pet minuta Robinson je postigao sve ključne pogotke te je time u sjenu bacio i predstavu Tima Duncana na drugoj strani s 26 poena, 15 skokova i pet asistencija.
Sretan nakon te utakmice može biti i domaći igrač David Lee koji je s 13 poena i 12 skokova upisao 17. uzastopni "double-double" učinak. Po tome se u klupskoj povijesti izjednačio s legendarnim Patrickom Ewingom na drugome mjestu. Prvi je Jerry Lucas iz 1970. godine s 21 utakmicom uzastopno.
Produžetak se igrao i u Orlandu, gdje je domaćin pobijedio Charlotte 107-102. Briljantan je još jednom bio domaći centar Dwight Howard s 45 poena, 19 skokova i čak osam blokada.
Phoenix je prije dva dana smijenio trenera Terryja Portera te na to mjesto postavio Alvina Gentryja. Ovaj je debitirao sa stilom: Phoenix je svladao Los Angeles Clipperse 140-100. Imali su olakotnu okolnost što je najbolji igrač gostiju Zach Randolph isključen još u prvom dijelu zbog udaranja Admundsona, no cijela momčad Phoenixa je imala sjajnu napadačku večer. Gađali su iz igre sjajnih 62 posto (56 od 90).
Kobe Bryant je postigao najmanje poena ove sezone u jednoj utakmici (10 poena za 29 minuta protiv Atlante). No Lakersi su komotno slavili 96-83 uz nova odlična izdanja Paua Gasola i Lamara Odoma. Prvi je zabilježio "triple-double" (12 poena, 13 skokova i 10 asistencija), dok je drugi postigao 15 poena uz 20 skokova i pet asistencija.

NBA liga, utorak:

WASHINGHTON - MINNESOTA 111-103
INDIANA - PHILADELPHIA 100-89
ORLANDO - CHARLOTTE 107-102
NEW YORK - SAN ANTONIO 112-107
DETROIT - MILWAUKEE 86-92
OKLAHOMA CITY - NEW ORLEANS 98-100
HOUSTON - NEW JERSEY 114-88
PHOENIX - LA CPLIPPERS 140-100
LA LAKERS - ATLANTA 96-83
UTAH - MEMPHIS 117-99

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening