Obavijesti

Sport

Komentari 54

Roko Ukić: S ovakvom igrom nemamo što tražiti u Lilleu...

Roko Ukić: S ovakvom igrom nemamo što tražiti u Lilleu...
7

Ne znam s kim igramo u osmini finala, tko god da dođe bit će teško. Ako budemo ovako igrali nemamo što tražiti u osmini finala, kaže Ukić nakon poraza od Gruzije

VIDEO

Poraz koji boli, ne jer je izbacio Hrvatsku, jer nije, ali izgubiti doma od Gruzije u posljednjem kolu Eurobasketa po skupinama, bez obzira što on nije ništa promijenio na ljestvici, nije ugodan. Navijači su ispratili Hrvatsku sa zvižducima.

- Po rezultatu se ne bi reklo da je bilo izjednačeno. Mi smo možda malo previše kalkulirali jer smo znali da nam poraz ništa ne znači. Moramo ovo zaboraviti, najvažnije stvari su ispred nas. Imamo sve u svojim rukama. Nikad nije dobro izgubiti, pogotovo ne kod kuće 13 razlike. Moramo izvući pouke iz ovoga - rekao je Roko Ukić.

- Nema potrebe za analizom utakmice. Neke stvari moramo poboljšati i to je to. Idemo u Francusku. Ne znam s kim igramo, tko god da dođe bit će teško. Ako budemo ovako igrali nemamo što tražiti u osmini finala. Ni jednu od ovih pet utakmica u grupi nismo imali šuterski dan. Fali nam samopouzdanja i nadam se da će biti bolje u Lilleu.

Bogdanović: Ovo je bila pljuska

Već smo imali upozorenja zbog onih loših početaka, ali ovo sad je bila pljuska. Obrana i nisu bili toliki problem na početku koliko činjenica da u napadu nismo mogli ništa pogoditi. Potpuno smo van šuterske forme, ali i to se da riješiti u Francuskoj. Tamo počinje jedno potpuno novo natjecanje, rekao je Bojan Bogdanović. 

- Ne bih o svojim problemima. Dobro znam da trebam biti bolji, čak u obrani više nego u napadu. Kad nam ne ide šut, takva smo ekipa da moramo juriti natrag u obranu kako nam se protivnici ne bi prošetali do zicera, što nam je Gruzija danas radila. Bilo je i u pripremama utakmica kad nas nije išao šut, pa smo svejedno brži bili u povratku u obranu i tako dobivali utakmice - kaže Bogdanović i dodaje:

- Energija nije imala ništa s tim. I Gruzijcima je ovo isto treća utakmica u tri dana, jednako smo umorni. Čak ne bih rekao da su oni željeli pobjedu više od nas jer nama nije ništa značila. Pa mi smo igrali kod kuće, sigurno da nisu imali veći motiv od nas. 

Tomić: Ispuhani balon

Glupo zvuči, ali možda je i bolje da nam se ovo dogodilo sad. Nikad nije dobro kad se izgubi, ali ono glavno tek slijedi, a sad smo se spustili na zemlju. Ovakav poraz može samo pozitivno utjecati na nas. Nije lijepo otići sa zvižducima, ali nažalost, tako je kako je, rekao je Ante Tomić i dodao:

- Ispuhani balon. Samo tako to mogu objasniti. Pali smo, ne mogu objasniti kako, ne znam ni je li fizički ili psihički. Ma kombinacija jednog i drugog. Ružno je izgledalo, ali srećom pa rezultatski ne znači ništa.

Simon: Ne treba sad raditi dramu

Gruzijci su iznenadili sve. Osim Žorića.

- Gruzijci su odlični pojedinci, malo su sporije ušli u turnir, ali oni su prava momčad. Ovih pet dana smo bili u grču, igrali smo doma, htjeli smo se pokazati... Imamo dva dana za odmor, moramo biti pravi u Francuskoj - rekao je Luka Žorić i dodao:

- Svejedno nam je tko dolazi u osmini finala. Mislim da ćemo to dobiti. 

- Ne treba raditi dramu. Izgubili smo utakmicu koja nema rezultatski značaj. No nije lijepo izgubiti, naravno. Od nedjelje kreće novi turnir. Vjerujem u ovu momčadi ovo danas nije realna situacija ove momčadi - rekao je Kruno Simon i dodao:

- Čekaju nas neugodne momčadi u osmini finala, ali mi smo kvalitetniji i to moramo pokazati. Ovaj poraz me nije poljuljao - dodao je Simon za kraj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 54

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom
VIDEO Hrvatska U17 - Danska U17 2-2: Čudesni Mikić zabio i asistirao, Danci ipak do remija
EUROPSKO PRVENSTVO

VIDEO Hrvatska U17 - Danska U17 2-2: Čudesni Mikić zabio i asistirao, Danci ipak do remija

Na krilima odličnog desnog beka Dinama su izabranici Marijana Budimira nakon primljenog gola preokrenuli utakmicu protiv Danske, ali uspjeli su se u egal vratiti Danci i zadržati taj rezultat