Obavijesti

Sport

Komentari 16

Roman Bezjak srušio lokose i odveo Rijeku među 4 u Kupu

Roman Bezjak srušio lokose i odveo Rijeku među 4 u Kupu
1

Rijeka je teškom mukom svladala Lokomotivu u posljednjoj ovogodišnjoj utakmici četvrtfinala Kupa 1-0 golom Bezjaka te se pridružila Hajduku i Slaven Belupu...

VIDEO

Povijest se ponovila. Baš kao i početkom ove godine, samo je to tada bilo u dvije utakmice i vrlo uvjerljivo (ukupno 8-1), Rijeka je izbacila Lokomotivu u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa. Kekova momčad u Kranjčevićevoj je slavila 1-0.

Nije to bila osobito gledljiva utakmica većim dijelom, ali favorizirani gosti u četvrtoj garnituri dresova, s motivom riječkog morčića, ipak su smogli snage zabiti gol i potvrditi plasman u polufinale Kupa, gdje su od ranije Hajduk i Slaven Belupo.

Odlučujući trenutak utakmice zbio se u 65. minuti, kad je Marin Tomasov uposlio Leonarda Žutu, makedonsko-albanski nogometaš proslijedio u sredinu, a tamo Roman Bezjak neometan s peterca poentirao kroz noge Olivera Zelenike.

Slovenskom napadaču bio je to drugi gol u ovoj sezoni Kupa te 11. u svim natjecanjima, čime je samo potvrdio epitet najefikasnijeg igrača kvarnerskih bijelih.

Nedugo nakon gola veliku šansu imao je na drugoj strani Eros Grezda kada se, nakon odlične dubinske lopte Josipa Fiolića, našao sam pred Ivanom Vargićem, ali jako je loše reagirao.

Završnicu utakmice obilježilo je naguravanje nervoznih nogometaša, no ozbiljnijih posljedica niti isključenja nije bilo. Rijeka, kao i drugi polufinalisti Hajduk i Slaven, protivnika u sljedećoj fazi saznat će nakon što preostalu četvrtfinalnu utakmicu odigraju Inter i Dinamo u Zaprešiću, na rasporedu 10. veljače 2016.

Polufinale se igra na dvije utakmice, a predviđeni termini za odigravanje su 16. ožujka i 6. travnja. Finale na jednu utakmicu igra se 11. svibnja.

Hrvatski nogometni kup, četvrtfinale:

  • Lokomotiva - Rijeka 0-1 (Bezjak 65')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju