Obavijesti

Sport

Komentari 45

Ronaldo je ostao u šoku nakon pozdrava s klupskim suigračem

Ronaldo je ostao u šoku nakon pozdrava s klupskim suigračem

Portugalska zvijezda ušla je u otvoreni rat protiv uprave Manchester Uniteda. Smatra se da je njegovo vrijeme u klubu završeno, a hladni odnos sa zvijezdom kluba ide u prilog tome.

VIDEO

Cristiano Ronaldo (37) glavna je tema nogometnih medija nekoliko dana uoči početka Svjetskog prvenstva u Kataru. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena uzdrmao je upravu Manchester Uniteda nakon što je dao intervju za Piersa Morgana u kojem ističe da mu je "dosta da se od njega radi crna ovca".

Jasno je kako je Ronaldov intervju ostavio gorki okus u svlačionici Uniteda, koju vodi trener Erik ten Haag. Na sreću, Ronaldo putuje s Portugalom na SP u Katar i ne mora naredne tjedne provoditi u blizini kluba. Međutim, vrijeme na Mundijalu provest će zajedno s ponajboljim igračem Portugala i Uniteda, Brunom Fernandesom (28).

U ponedjeljak se okupila portugalska reprezentacija, a kamere su uhvatile neugodan trenutak između Fernandesa i Ronalda. Naime, Ronaldo je pružio ruku Fernandesu kada je ušao u svlačionicu, na što je Fernandes reagirao prilično hladno i neugodno. Ronaldo je ostao u šoku, a Portugal će se nadati da ova situacija neće utjecati na atmosferu u kampu reprezentacije.

Ronaldo ponovno opleo po upravi Uniteda: Nisu mi vjerovali na riječ

Malo po malo izlaze novi dijelovi Ronaldovog intervjua s Morganom. Podsjetimo, Ronaldo je čekao blizance zajedno s partnericom Georginom Rodriguez (28). Pri porodu je tragično preminuo njihov sin, a novorođena kćer imala je zdravstvenih problema u mjesecima nakon porođaja. 

- Uprava mi nije 100 posto vjerovala da je moja novorođena kćer bolesna, bolno je što mi nisu vjerovali na riječ. Zato i nisam mogao biti na predsezonskom kampu, morao sam biti prisutan za moju obitelj. Boli me, proveli smo tjedan dana u bolnici, ali oni su sumnjali u moje riječi - rekao je Ronaldo.

Osim što je narušen odnos na osobnoj razini između Ronalda i kluba, Portugalac je istaknuo i svoje nezadovoljstvo zbog zastarjelih klupskih prostorija. Iako je iz Uniteda otišao 2009. godine, Ronaldo je po povratku zatekao mnoge stvari baš onako kakve su bile kada je otišao prije 12 godina.

- Vlasnici kluba, obitelj Glazer, uopće ih nije briga u profesionalnom i sportskom smislu. Nikad nisam popričao s njima, nikad! Postoje neke stvari u klubu koje sprječavaju Manchester United da dosegne vrhunsku razinu. 

Iako je jedna od najvećih legendi u povijesti kluba, izgleda kako je novi rastanak između Ronalda i Uniteda neizbježan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu
Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu