Obavijesti

Sport

Komentari 35

'Ronaldo je skroz potonuo. Udaljio se od suigrača, kao da mu se ne da igrati nogomet'

'Ronaldo je skroz potonuo. Udaljio se od suigrača, kao da mu se ne da igrati nogomet'

Cristiano Ronaldo je potpuno izoliran na terenu, njegov odlazak iz Juventusa je sve bliži. To se znalo još prije, ali sve je izvjesnije nakon ispadanja iz osmine finala Lige prvaka, piše Gazzetta dello Sport

VIDEO

Od najboljeg na svijetu do igrača kojeg se klub želi riješiti pod svaku cijenu. Priča je to Cristiana Ronalda (36) koji u Juventusu živi možda i najteže dane svoje karijere.

Pokretanje videa...

Ronaldo 01:18

Aktualna sezona se i službenom može proglasiti debaklom za Juventus. Momčad vrijedna 670 milijuna eura ispala je od Porta i drugi put zaredom iz osmine finala Lige prvaka, a od obrane naslova u Serie A su se već oprostili. Užasna sezona utjecala je i na psihičko stanje Cristiana Ronalda koji se u posljednje vrijeme u potpunosti povukao u sebe, piše Gazzetta dello Sport.

Očito su ga jako pogodile brojne kritike na njegov račun u posljednje vrijeme pa se skroz distancirao od suigrača. Izbjegava druženje s njima i više se ne bori na terenu kao što je to prije slučaj bio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v FC Porto

- Nervozan je, razdražljiv i jako se udaljio od suigrača. Ne bori se više kao prije, a svoje osjećaje više očito ne želi skrivati - tvrdi Gazzettin izvor, koji dodaje da je Portugalac bezvoljan i neprijateljski nastrojen prema suigračima. Kao da je mislima u nekom drugom klubu.

Već neko vrijeme piše se o njegovom odlasku iz Juventusa. 'Stara dama' ga se želi riješiti zbog njegovog bogatog ugovora, ali i zato jer nije ispunio ono zbog čega je došao prije tri godine. A to je naslov Lige prvaka. Za njega barem uvijek ima zainteresiranih kupaca, a najviše se spominju PSG i Real Madrid s kojim je ispisao povijest u Ligi prvaka.

- On je potpuno izoliran na terenu, njegov odlazak je sve bliži. To se znalo još prije, ali sve je izvjesnije nakon ispadanja iz osmine finala Lige prvaka - tvrdi navedeni talijanski list.

FILE PHOTO: Serie A - AC Milan v Juventus

Ronaldo više ne uživa u nogometu, nema volje i to se jasno vidi na travnjaku, piše Gazzetta. Neprepoznatljiv je, ponekad kao da ga nema na travnjaku, a svoje frustracije izbacuje učestalim prigovaranjem prema sucu i suigračima. Na utakmici protiv Genoe je nedavno čak bacio i dres na pod, što je razljutilo navijače.

U Torino je stigao 2018. godine za 100 milijuna eura, osvojio je dvije Serie A i dva Kupa. Unatoč padu forme, i ove sezone je radio ono u čemu je najbolji. A to su golovi. Zabio je 25 golova u 29 utakmica Serie A, vukao je momčad u prvom dijelu sezone, ali kada je on stao, stao je i Juventus. U posljednje tri utakmice ne zna za gol.

Serie A - Fiorentina v Juventus

Sada je već kristalno jasno da će Inter prekinuti Juveov niz od devet naslova zaredom, no još veći problem za klub je to što je i plasman u Ligu prvaka upitan, a izostanak iz najelitnijeg europskog klupskog natjecanja bi za Juventus bilo ravno katastrofi. Što rezultatskoj, što financijskoj. Za tri mjesta koja vode u LP bore se još Napoli, Atalanta, Milan i Roma, a 'Stara dama' zasad drži četvrto mjesto s istim brojem bodova kao Rossoneri. 

Serie A - Fiorentina v Juventus

Ronaldu je 36 godina i naravno da je nemoguće očekivati od njega da radi stvari koje je radio prije deset godina. No nitko nije očekivao ni da će biti ovako nevidljiv te da će mentalno skroz potonuti. No ništa nije beskonačno, tako ni Ronaldo koji je u svome 'primeu' izgledao kao da nije s ove planete. Ali, nažalost, više je nego očito da njegovo vrijeme polako prolazi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram