Obavijesti

Sport

Komentari 23

Ronaldinho oduševio u Clasicu legendi: Umalo spektakularno zabio s više od 40 metara...

Ronaldinho oduševio u Clasicu legendi: Umalo spektakularno zabio s više od 40 metara...
4

Real je dobio 3-2, ali Ronaldinhov je show krenuo od starta, u sedmoj minuti pokušao je s 40 metara i skoro zabio, a prečka mu se ispriječila nešto kasnije. Ništa, pak, više u 28. minuti kada je pogodio s bijele točke

Legende Real Madrida na jednoj strani, legende Barcelone na drugoj. Mjesto radnje, pak, Tel Aviv. Povod? Jedan dobri stari El Clasico...

Jedna od njih, ma valjda i najveća, bio je Ronaldinho. Brazilac, koji je prošao svakakve probleme u zadnje vrijeme, opet je radio ono u čemu je bio najbolji. Činio čudesa s loptom, čak i sada s 41 godinom i trbuščićem.

Real je dobio 3-2, ali Ronaldinhov je show krenuo od starta, u sedmoj minuti pokušao je s 40 metara i skoro zabio, a prečka mu se ispriječila nešto kasnije. Ništa, pak, više u 28. minuti kada je pogodio s bijele točke.

FC Barcelona Legends v Real Madrid Legends

Potom su preokret realovaca režirali Munitis i Alfons Perez, Barcelona izjednačila preko Mateua, a u 69. minuti Ruben de la Red pogodio za slavlje realovaca.

Za Real su igrali još Jordi Codina, Roberto Carlos, Alberto Rivera, Luis Milla, Antonio Nunez, Jose Emilio Amavisca, Ivan Campo, Luis Figo, Fernando Sanz  a ušli su još Jesus Velascu, a na klupi je bo Manolo Castro.

FC Barcelona Legends v Real Madrid Legends FC Barcelona Legends v Real Madrid Legends

Za Barcelonu su, pak, igrali još Mariano Jesus Angoy, Miquel Soler, Frederic Dehu, Tortolero, Jon Andoni Goikoetxea, Oscar Arpon, Gaizka Mendieta, Javier Saviola, Deco i Rivaldo, Ronald de Boer, Guillermo Amor, Francesco Coco, Francisco Guzman, Juan Carlos i Samuel Okunowo, a trener je bio Albert Ferrer.

POGLEDAJTE ŠTO SE DOGAĐALO IZA KULISA DRUGE ČETVRTFINALNE VEČERI: