Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ronaldo se bacio u novi biznis: Krenite sa mnom na putovanje

Ronaldo se bacio u novi biznis: Krenite sa mnom na putovanje

Portugalac je u suradnji s vlasnikom Valencije Peterom Limom pokrenuo novi posao, a riječ je o platformi imena ZujuGP. U pogon kreće 14. listopada, a cilj je ujediniti nogomet, tehnologiju i komunikaciju

VIDEO

Za jedan sat zaradi 84 tisuće eura, nakon jednog tjedna bude bogatiji za više od pola milijuna eura, a koliko onda zarađuje mjesečno? Pa, na računu se pojavi 2,5 milijuna eura. Računica je to plaće Cristiana Ronalda (36) koji godišnje od ugovora u Manchester Unitedu utrži čak 30 milijuna eura. 

Pokretanje videa...

Navijači Uniteda o Ronaldu VIDEO

No, to je samo od ugovora u klubu. A gdje su još sponzori, bonusi i njegovi osobni prihodi. Ugledni Forbes piše kako je Portugalac u cijeloj karijeri zaradio preko 500 milijuna dolara. No, nije stao samo na tome pa se bacio i u poduzetničke vode.

Otvorio je tri hotela pod nazivom CR7 Hotel, jedna se nalazi u njegovoj rodnoj Madeiri, jedan u Lisabonu, a posljednji koji je otvorio je u New Yorku. Osim toga, Portugalac je prije dvije godine uložio 25 milijuna eura i postao je 50-postotni vlasnik klinike  'Insparya Global Hair Medical Clinic SL', koja se bavi presađivanjem kose. 

Premier League - Manchester United v Newcastle United

Baš kao svaki pravi poduzetnik, Ronaldo želi proširiti svoje carstvo pa se bacio na novi posao. Mint Media je tvrtka koja je vlasnik svih prava na imidž Cristiana Ronalda, a njezin vlasnik je Peter Lim, singapurski tajkun i vlasnik Valencije. Portugalac je upravo s Limom pokrenuo novi posao, a riječ je o platformi imena ZujuGP.  U pogon kreće 14. listopada, a cilj je ujediniti nogomet, tehnologiju i komunikaciju. 

- Nikada više nećete vidjeti nogomet na isti način. Prijavite se za ZujuGP i krenite na ovo putovanje s nama - objavio je Ronaldo na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

I dalje nije još jasno o kakvoj platformi je riječ jer je službeno predstavljanje za dva dana, no očito je Ronaldo pripremio veliko iznenađenje za svoje fanove, a cilj je ponuditi nogomet iz neke druge perspektive. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Inače, Ronaldo je pronašao pravu osobu za pokretanje novog biznisa jer je kontroverzni Lim težak čak 2,6 milijarde dolara. Vlasnik Valencije postao je 2014. godine kada je otkupio 70 posto dionica, no od tada zakleti neprijatelj navijača 'šišmiša'. Velikana je pretvorio u svoju igračku, a navijači već neko vrijeme zagovaraju njegov odlazak. No, ne misli tako lako otići iz svijeta nogometa. A to pokazuje i nova suradnja s Cristianom Ronaldom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu