Sport

Komentari 28

Ronaldo se nudi Cityju!? Ako ne dovedu Kanea, imaju 'rezervu'

Ronaldo se nudi Cityju!? Ako ne dovedu Kanea, imaju 'rezervu'

Pep Guardiola silno bi u svojim redovima volio vidjeti napadača Tottenham Hotspura Harryja Kanea (28), ali pregovori su nekako stali. No, 'građani' bi se mogli okrenuti pomalo i nenadanom rješenju

Cristiano Ronaldo (36) ponudio se Manchester Cityju! Očito je da Portugalac gleda kako može napustiti Juventus, a njegov agent Jorge Mendes možda je pronašao idealno rješenje. Pepu Guardioli treba napadač, a Španjolac se okrenuo Harryju Kaneu (28) kojeg Daniel Levy i ne pušta iz redova Tottenhama.

Govorilo se o odšteti od 175 milijuna eura što je samo po sebi ogromno, kako su pisali engleski mediji već je sve bilo dogovoreno, ali onda je Levy rekao - ne može! Želi barem još petnaest milijuna eura kako bi uopće ponovno mogli razgovarati, a takvo 'navlačenje' za nost se ne sviđa 'građanima'.

U prvom je kolu u napadu igrao Raheem Sterling (26), prošle je sezone Pep kako lažne devetke koristio Bernarda Silvu (27) i Kevina De Bruynea (30), a na Brazilca Gabriela Jesusa (24) očito i previše ne računaju jer nije pokazao dovoljno otkad je stigao u redove Manchester Cityja.

Serie A - U.S. Sassuolo v Juventus

A onda se u priču upleo Cristiano Ronaldo koji ima još deset mjeseci ugovora s torinskim klubom i ovo je zadnja prilika da nekamo ode za bar malo odštete. Kako piše Corriere dello Sport, za odštetu od oko 30 milijuna eura 'građani' bi mogli dovesti CR-a jer se Juve želi riješiti njegove plaće.

A s obzirom na Ronaldove marketinške mogućnosti, a i odlazak Messija u PSG, mogli bi imati još jednu 'bombu' prije kraja prijelaznog roka. Ronaldo bi svakako mogao pomoći Cityju, a sad je na Pepu da razmisli.