Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
87 komentara

Ronaldov odvjetnik potvrdio: Istina je, platio joj je da šuti...

Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali taj sporazum ni u kom slučaju nije priznanje krivnje. To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda, rekao je Ronaldov odvjetnik

Real Madrid's Cristiano Ronaldo looks dejected after missing a chance to score
Foto: Sergio Perez
87 komentara

Krajem rujna Amerikanka Kathryn Mayorga javno je optužila Cristiana Ronalda za silovanje. Prema njenim riječima, sve se dogodilo 12. lipnja 2009. godine u hotelu Palms u Las Vegasu gdje ju je Portugalac prisilio na seks.

Iako je Mayorga šutjela cijelo vrijeme budući da joj je on platio 375 tisuća dolara u izvansudskoj nagodbi, nije više mogla izdržati i sve je obznanila javno.

- Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali taj sporazum ni u kom slučaju nije priznanje krivnje - rekao je Ronaldov odvjetnik Peter Christiansen, a onda objasnio da se to sve dogodilo na nagovor njegovih savjetnika. 

- To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda, stečenog zahvaljujući teškom radu, sportskim sposobnostima i primjerenom ponašanju. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u Sjedinjenim Američkim Državama.

Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Vicente Calderon Stadium NAVODNO SILOVANJE "Dosje Ronaldo": Zbog optužbi svi mu počinju okretati leđa...

Policija je cijeli slučaj shvatila vrlo ozbiljno, a u javnost su čak procurili i dokumenti koji nikako ne idu u korist Portugalca. Međutim, njegov odvjetnik tvrdi da je većina tih dokumenata lažirana.

- Dokumenti koji navodno sadrže Ronaldove izjave o ovom slučaju su lažirani. Ukrali su ih hakeri, a zatim proslijedili medijima. Značajni dijelovi su promijenjeni ili potpuno izmišljeni - zaključio je Christiansen.

Naši partneri pišu
Message