Sport

Komentari 17

Rooney je protiv Blackburna ostao na klupi jer je tulumario?

Rooney je protiv Blackburna ostao na klupi jer je tulumario?

U subotnjem porazu od Blackburna u sastavu Manchester Uniteda nije bilo Wayne Roonya. Igrač je kako prenosi Daily Mail kažnjen jer je tulumario na Stjepanovo

Na Silvestrovo je Manchester United iznenađujuće na svom travnjaku izgubio (3-2) od Blackburn Roversa u srazu 19. premierligaškog kola.

Utakmicu za domaću momčad nisu igrali Wayne Rooney, Jonny Evans i Darron Gibson. Dok nastupi preostale dvojice nisu dovedeni u znak pitanja, novinari su na upit zašto nije igrao Rooney dobili odgovor da je pošteđen zbog ozljede.

Daily Mail je, međutim, u nedjeljnom izdanju izvijestio da je najbolji napadač prvaka kažnjen zbog izlaska na Stjepanovo, dan nakon Božića, i nekoliko sati nakon uvjerljive (5-0) domaće pobjede nad Wiganom. Iako je trener Alex Ferguson svim igračima bilo kakve izlaske najstrože zabranio, spomenuti je trojac, tvrdi Daily Mail, svoje bolje polovice izveo na večeru.

Kad je Ferguson to saznao, najprije im je odredio kazneni trening u srijedu, u terminu predviđenom za slobodan dan, a također je svu trojicu, navodi se, odlučio financijski kazniti. Najstroža će biti ona Rooneyjeva, navodno u šesteroznamenkastom iznosu.

Iz kluba su u nedjelju demantirali napise argumentiravši da Rooney nije kažnjen, već da nije nastupio zbog niza manjih ozljeda koje su mu pričinjavale problem tijekom prošlotjednih treninga.

Najčitaniji članci