Obavijesti

Sport

Komentari 3

Rooney na koljenima: Benković zabio prvi gol za Bristol City...

Rooney na koljenima: Benković zabio prvi gol za Bristol City...
1

Kao što vjerojatno znate, kapetan Derbyja je legendarni Wayne Rooney koji je odigrao cijelu utakmicu, ali kao bolji iz njihovog dvoboja izašao je hrvatski stoper...

VIDEO

Posljednji dan prijelaznog roka otišao je na posudbu u Bristol City, a prije pet dana debitirao je u porazu protiv Birminghama. Hrvatski stoper Filip Benković zaigrao je protiv Derby Countyja u prvoj postavi i zabio u pobjedi!

Njegova momčad dobila je 3-1, a Filip je zabio drugi gol. Bristol je imao korner, netko od stopera Derbyja blokirao je pokušaj Benkovićevog suigrača, a onda je lopta došla do Bena koji je to ubacio glavom u mrežu za svoj prvi gol u dresu Bristola.

Leicester City v Fleetwood Town - Carabao Cup - Second Round - King Power Stadium

Ostala dva gola zabili su Wells i Diedhiou, a jedini strijelac za goste bio je Waghorn. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kao što vjerojatno znate, kapetan Derbyja je legendarni Wayne Rooney koji je odigrao cijelu utakmicu, ali kao bolji iz njihovog dvoboja izašao je hrvatski stoper.

Filip je jesenski dio sezone proveo u Leicesteru gdje je većinom sjedio na klupi i igrao za U-23 momčad, a sezonu prije bio je na posudbi u Celticu. Iako nema niti jedan nastup u Premier ligi, lisice su svjesne kakvog dragulja imaju i nisu ga htjeli prodati već poslati na kaljenje u klub u kojem će igrati. A tu blagodat dobio je u Bristolu gdje je odmah pokazao zašto ga je Leicester doveo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu