Obavijesti

Sport

Komentari 14

Rožman: Živim na Rujevici, sva tri obroka jedem na stadionu...

Rožman: Živim na Rujevici, sva tri obroka jedem na stadionu...
4

Obitelj još nije došla na Kvarner. Rijeka je predivna, vrijeme fantastično, ali moji suradnici i ja sva tri obroka jedemo na stadionu jer u poslu smo od buđenja pa do odlaska na počinak, kaže mladi slovenski trener

VIDEO

'Hoću dinamiku, hoću intenzitet, hoću borbu. Da svi koji nas gledaju imaju što vidjeti'!

Simon Rožman ima samo 36 godina, na Rujevici je samo 12 dana, nekoliko je puta pohvalio rad svog prethodnika Bišćana, ali ne krije kako Rijeci želi utaknuti 'rožmanovski' pečat.

Pokretanje videa...

00:33

Europski trend (Liverpool, Juventus, Ajax, Inter...) je upravo ono što ističe Rožman. Dinamika, brzina, visoki presing... Da navijači ne dobiju niti jedan razlog za maknuti pogled s travnjaka!

U nedjelju će debitirati kao trener na Rujevici, a taj će debi koincidirati sa Armadinim povratkom navijanju na domaćim utakmicama nakon godinu dana!

- Pozivam sve navijače da pomognu našim igračima. Ja osjećam tu pozitivnu energiju i oko kluba pa sve pozivam da dođu na Rujevicu, a igračima pomognu posebno u teškim situacijama tijekom utakmice - priča Rožman na press-konferenciji uoči nedjeljne utakmice s Lokomotivom.

- Oduševljen sam radom mojih igrača, željom da što prije usvoje sve nove ideje i zahtjeve. U ovih desetak dana u Rijeci nema ama baš ničega što mi se nije svidjelo. Sve je sjajno. Pa čak je i vrijeme fantastično - smije se mladi slovenski stručnjak.

- Da, otkad smo tu, moji suradnici i ja ne radimo samo dok spavamo. Ako vam kažem da sva tri obroka jedemo na stadionu onda je sve jasno. Živimo na Rujevici i tako mora biti jer koliko god Rijeka bila prelijepa mi tu nismo došli na odmor.

Lokomotiva?

- Jako dobro organizirani u fazi obrane, opasni napadači, 40% golova zabijaju iz prekida. Ali... Ja unatoč izostancima zapravo imam slatke brige jer Rijekin igrački kadar je takav da nemam nikakvih problema s izborom. Nisam još odlučio hoće li na lijevi bok u obrani oporavljeni Mamić ili mladi Smolčić. Jednako je u napadu. Vrhunski rade i Čolak i Puljić i mladi Babić.

Treba vremena za u djelo provesti sve nove ideje...

- Zato će nam dobro doći HNL-pauza nakon nedjelje. Otići ćemo negdje, ne daleko, na kratke pripreme. Da se u miru još bolje upoznamo i u miru uigravamo. 

U subotu 12. listopada imate pripremnu utakmicu sa Zrinjskim... Na Kantridi!

- Imam silno poštovanje prema povijesti ovog velikog kluba. 'Povratak na Kantridu' bit će riječki nogometni praznik - rekao je Simon Rožman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu