Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Rožman: Živim na Rujevici, sva tri obroka jedem na stadionu...

Obitelj još nije došla na Kvarner. Rijeka je predivna, vrijeme fantastično, ali moji suradnici i ja sva tri obroka jedemo na stadionu jer u poslu smo od buđenja pa do odlaska na počinak, kaže mladi slovenski trener

Foto: Luka Stanzl, Nel Pavletić/PIXSELL
14 komentara

'Hoću dinamiku, hoću intenzitet, hoću borbu. Da svi koji nas gledaju imaju što vidjeti'!

Simon Rožman ima samo 36 godina, na Rujevici je samo 12 dana, nekoliko je puta pohvalio rad svog prethodnika Bišćana, ali ne krije kako Rijeci želi utaknuti 'rožmanovski' pečat.

Europski trend (Liverpool, Juventus, Ajax, Inter...) je upravo ono što ističe Rožman. Dinamika, brzina, visoki presing... Da navijači ne dobiju niti jedan razlog za maknuti pogled s travnjaka!

U nedjelju će debitirati kao trener na Rujevici, a taj će debi koincidirati sa Armadinim povratkom navijanju na domaćim utakmicama nakon godinu dana!

- Pozivam sve navijače da pomognu našim igračima. Ja osjećam tu pozitivnu energiju i oko kluba pa sve pozivam da dođu na Rujevicu, a igračima pomognu posebno u teškim situacijama tijekom utakmice - priča Rožman na press-konferenciji uoči nedjeljne utakmice s Lokomotivom.

- Oduševljen sam radom mojih igrača, željom da što prije usvoje sve nove ideje i zahtjeve. U ovih desetak dana u Rijeci nema ama baš ničega što mi se nije svidjelo. Sve je sjajno. Pa čak je i vrijeme fantastično - smije se mladi slovenski stručnjak.

- Da, otkad smo tu, moji suradnici i ja ne radimo samo dok spavamo. Ako vam kažem da sva tri obroka jedemo na stadionu onda je sve jasno. Živimo na Rujevici i tako mora biti jer koliko god Rijeka bila prelijepa mi tu nismo došli na odmor.

Foto: NK Rijeka

Lokomotiva?

- Jako dobro organizirani u fazi obrane, opasni napadači, 40% golova zabijaju iz prekida. Ali... Ja unatoč izostancima zapravo imam slatke brige jer Rijekin igrački kadar je takav da nemam nikakvih problema s izborom. Nisam još odlučio hoće li na lijevi bok u obrani oporavljeni Mamić ili mladi Smolčić. Jednako je u napadu. Vrhunski rade i Čolak i Puljić i mladi Babić.

Treba vremena za u djelo provesti sve nove ideje...

- Zato će nam dobro doći HNL-pauza nakon nedjelje. Otići ćemo negdje, ne daleko, na kratke pripreme. Da se u miru još bolje upoznamo i u miru uigravamo. 

U subotu 12. listopada imate pripremnu utakmicu sa Zrinjskim... Na Kantridi!

- Imam silno poštovanje prema povijesti ovog velikog kluba. 'Povratak na Kantridu' bit će riječki nogometni praznik - rekao je Simon Rožman.

Naši partneri pišu
Message