Obavijesti

Sport

Komentari 30

Rujevica ruši rekord ove sezone, Tomić: Moja Rijeka ide po kup!

Rujevica ruši rekord ove sezone, Tomić: Moja Rijeka ide po kup!
9

Osijek je jak, čestitke kolegi Bjelici, ali naš je cilj osvojiti kup, a na tom putu moramo svladati svakoga, kaže Goran Tomić. Rujevica će biti puna, a Armada i s Maldiva grmi: Svi na Osijek!

VIDEO

Od pobjede na Belupom, treće riječke pobjedom zaredom, Kvarnerom grmi: Svi na Osijek! 'Bijeli' igraju utakmicu nakon koje 'nema povratka' i to protiv jedine momčadi koju ove sezone nisu pobijedili i nisu joj ni gol zabili.

Srijeda, 18.00, Rujevica, polufinale kupa: Rijeka - Osijek!

'Mi smo spremni za srijedu' kaže Labrović, 'Ljudi, čekamo vas na Rujevici!' poziva Selahi, 'U srijedu svi na utakmicu. Forza Fiume!' sa stisnutom šakom poručuje Bušnja, 'Svi na Osijek, vamos' kaže ozlijeđeni Obregon, 'Dođite svi na Rujevicu' poziva majstor Vučkić, isto poručuju PavičićVukVukčevićAmpem... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pavičić: Neka nas protiv Osijeka prema finalu nosi puna Rujevica
Pavičić: Neka nas protiv Osijeka prema finalu nosi puna Rujevica

Na Dan žena klub je damama darovao vaučere koje su mogle zamijeniti za ulaznice. I na tribinama stadiona s kojeg puca pogled na Krk, Cres, Učku, Istru i cijeli Kvarner bit će cca. 7.000 ljudi. Što znači da sigurno pada ovosezonski rekord Rujevice. Armada se javila i s Maldiva. Na drugom kraju svijeta: ronjenje, picigin i - Forza Fiume!

U sastavu sigurno neće biti ozlijeđenih Smolčića i Obregona, a pod upitnikom je i nastup Solana koji je protiv Belupa pretrpio nimalo bezazlenu ozljedu ramena.

Pobjednika dvoboja u finalu čeka Hajduk na Poljudu. Omiljeni protivnik i stadion na kojem se redovito slavi.

- Izbacili smo Dinamo, sad nas čeka Osijek... Naš cilj je jasan. Rijeka želi osvojiti kup, a da bi uzeli trofej na tom putu moramo pobijediti svakoga tko nam se nađe na putu - govori ljubimac tribina, glavni trener Goran Tomić.

- Osijek je izuzetno kvalitetna ekipa, imali smo s njima dosta problema ove sezone, izuzetno su disciplinirani, zahtjevan protivnik. Nismo im dali gol u tri utakmice ove sezone i već to dovoljno govori o kvaliteti igre Osijeka, sve čestitke kolegi Bjelici - kaže trener najefikasnije i najspektakularnije hrvatske momčadi koju su Osijek i Bjelica dvaput pobijedili, a u Rijeci remizirali bez golova.

- Ponavljam, zanima nas samo prolazak u finale, sve ćemo učiniti da to ostvarimo i razveselimo naše navijače. Ne, nema neke velike razlike između utakmica u kupu i HNL-u, mi želimo pobijediti svaku utakmicu. Jedino što nakon kupa više nema ispravka, svjesni smo što nam donosi utakmica.

U veliku utakmicu u fantastičnoj atmosferi Rujevice ulazi se s tri HNL pobjede zaredom.

- Pobjede su najbolje za samopouzdanje, drugačije se trenira, sada je atmosfera odlična, momčad vjeruje u ono što radimo i što na kraju donosi rezultate. A podrška s tribina... Sigurno da nam je potrebna energija navijača. Strahovito puno nam to znači, lakše je, normalno, kada igramo pred punim stadionom. Pozivam navijače da napune Rujevicu i da nam pomognu - rekao je Tomić kojem će se želja za žestokom navijačkom podrškom sigurno ispuniti.

Tomić na Rujevici radi: odličan posao! Mlada Rijeka rutinski je riješila taj Hajduk pun iskustva
Tomić na Rujevici radi: odličan posao! Mlada Rijeka rutinski je riješila taj Hajduk pun iskustva

U kojem će sastavu/sustavu igrati Rijeka? To ovisi o tome hoće li Solano biti spreman za fajt koji Osijek najavljuje, ali vjerojatnije je da će Rijeka istrčati s tri stopera:

Labrović - Čestić, Velkovski, Krešić - Solano (Ampem), Čerin, Selahi, Pavičić, Vukčević - Vučkić, Drmić.

To bi ostavilo više prostora za korekcije u ofenzivi bude li potrebe jer onda bi se s klupe moglo aktivirati moćne napadačke adute kao što Murić, Abass, Bušnja, Vuk, a vezu osvježiti s Liberom i(li) Lepinjicom.

 

POGLEDAJTE I VELIKI INTERVJU S DRAŽENOM FORGAČEM: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu