Obavijesti

Sport

Komentari 42

Rumunj tvrdi: Zbog 1000 eura više Vukušić nas je prevario! Ante: To nema veze s istinom

Rumunj tvrdi: Zbog 1000 eura više Vukušić nas je prevario! Ante: To nema veze s istinom

Predsjednik rumunjskog prvoligaša Sepsija napao je hrvatskog nogometaša iz FCSB-a jer je navodno odbio doći na potpis ugovora iako je sve već bio dogovorio. On tvrdi da se radi o pokušaju destabilizacije

VIDEO

Otkako je došao prošle zime u Rumunjsku, hrvatski nogometaš Ante Vukušić (29) s vremena na vrijeme završi u tamošnjim medijima zbog krivih stvari. Pa je tako u javnost izbila svađa s vlasnikom njegova kluba FCSB-a Gigijem Becalijem, a sad se našao i na meti predsjednika drugog rumunjskog prvoligaša Sepsija.

Laszlo Dioszegi, naime, tvrdi da ga je Vukušić prevario, da je trebao doći u njegov klub, a ne u FCSB, i da su mu već platili avionsku kartu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajdukov 110. rođendan

Pokretanje videa...

Hajduk otkrio spomenik Matošiću 00:27

- Jednom mi je mudar čovjek rekao: "Ako netko prevari nogomet, nogomet će prevariti njega". Vukušić je napravio nesretnu stvar. Kupili smo mu avionsku kartu da dođe u Sfantu Gheorghe. Sletio je u Bukurešt i zaboravio doći k nama. Gledajte, u FCSB-u je igrao 10 minuta cijelo prvenstvo - rekao je Dioszegi za ProSport i nastavio:

- Sve je bilo spremno, samo nisam potpisao ugovor preko e-maila jer za drugog igrača kojeg sam htio dovesti to nije vrijedilo i otišao je u drugi klub. Rekao sam Vukušiću: "Šaljemo ti avionsku kartu, čekamo te na aerodromu, dolaziš na liječnički i potpis". I došao je u Rumunjsku, ali u FCSB i do danas nije platio tu kartu. Neće nas ta avionska karta odvesti u grob, ali morate biti čovjek.

Svatko tko je nepošten bit će kažnjen

- Nije se javljao na telefon, blokirao je sve pozive i SMS poruke. Nogomet ga je kaznio. Svaki igrač koji nije pošten bit će kažnjen, nema to veze s tim jesam li kršćanin ili nisam.

- Počeli smo pregovore s Vukušićem, ali tad je njegov menadžer javio i FCSB-u da ima dobrog napadača. Takvi su menadžeri, odvedu igrača tamo gdje će više zarađivati i gdje misle da ima svjetliju budućnost. Ali ovdje su se igrač i menadžer prevarili. Gledajte, u FCSB-u dobio je ugovor na pola godine, mi bismo mu dali na dvije i pol, a novac nije bio puno manji. Mislim da smo mu mi nudili 9000, a FCSB 10.000 - zaključio je predsjednik Sepsija.

Žele unijeti nemir u svlačionicu

"Sinjski dijamant" je za FCSB odigrao samo 129 minuta u pet utakmica i trebao bi otići na kraju sezone. Tvrdi kako je cijela Dioszegijeva priča izmišljotina.

- To je velika laž. Došao sam u FCSB direktno, nije tu bio u igri nikakav menadžer, i bez obzira na to tko je kome plaćao karte i tko je koga gdje zvao, to nema nikakve veze sa mnom. Ovo je smišljeni pokušaj da se unese nemir pred kraj prvenstva - rekao nam je Vukušić.

- Uostalom, kako on može znati da imam 1000 eura više nego što bih imao tamo? Otkud on zna kakvi su moji ugovori i dogovori? To nema nikakve veze s istinom. Istina je da me zvao FCSB, najveći rumunjski klub koji ima tradiciju, za razliku od Sepsija - nastavio je bivši nogometaš Hajduka.

Pet kola prije kraja sezone FSCB zaostaje za vodećim Clujom dva boda.

- Ja sam došao tu u dobroj vjeri i želim osvojiti naslov prvaka bez obzira na to što ne igram. O svim ostalim stvarima bit će vremena razgovarati nakon sezone - zaključio je Ante Vukušić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu