Obavijesti

Sport

Komentari 118

Rusi uoči Vatrenih: Prolazimo Hrvatsku, cilj je igrati u finalu

Rusi uoči Vatrenih: Prolazimo Hrvatsku, cilj je igrati u finalu
1

Pripremamo se za utakmicu protiv Hrvatske, koncentrirani smo skroz, ambiciozni i znamo kako će travnjak dati sve odgovore. Pobjeđivanje je kao ovisnost, uvijek želite još, kaže ruski stoper Ilja Kutepov

VIDEO

Standardni stoper ruske nogometne reprezentacije Ilja Kutepov, koji je odigrao sve utakmice od prve do posljednje minute na Svjetskom prvenstvu, izjavio je kako je uspjeh protiv Španjolske u osmini finala pojačao apetite unutar momčadi te kako sada vjeruju i u pobjedu protiv Hrvatske u četvrtfinalu  u subotu u Sočiju (20 sati).  

- Prije samo tjedan dana smo bili autsajderi, a sada svi vjerujemo u plasman u polufinale. Sve dok smo u igri, postoje šanse. Pripremamo se za utakmicu protiv Hrvatske, koncentrirani smo, ambiciozni i znamo kako će travnjak dati sve odgovore. Pobjeđivanje je kao ovisnost, uvijek želite još - rekao je Kutepov.

Rusija je Španjolsku izbacila boljim izviođenjem 11-eraca, baš kao i Hrvatska Dansku u svom susretu osmine finala.

Sa svojim suigračem iz obrane slaže se i veznjak Aleksandar Golovin, jedan od najzaslužnijih igrača za neočekivani uspjeh domaćina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sve je moguće u ovoj fazi natjecanja. I prije utakmice protiv Španjolske mislili smo da možemo do finala, a sada na tu mogućnost gledamo kao na nešto normalno. Znali smo da će u toj utakmici Španjolska kontrolirati posjed lopte, to radi u svakoj utakmici, dok ćemo se u utakmici protiv Hrvatske morati osloniti na svoje jake strane i mi biti ti koji ćemo nametnuti svoj stil igre. U subotu će pobijediti ona momčad koja će biti jača u duelima i koja će biti tvrdoglavija - smatra Golovin. 

Rusija se još uvijek nada kako bi se za susret protiv Hrvatske u konkurenciju mogao vratiti jedan od njihovih najboljih igrača Alan Dzagojev koji je zbog ozljede butnog mišića morao biti zamijenjen još u prvom poluvremenu prve utakmice SP-a protiv Saudijske Arabije prije tri tjedna. Dzagojev se oporavio od te ozljede, ali ponovno nije trenirao jer je imao problema s leđima.

Osim Dzagojeva, problema s ozljedom potkoljenice ima i jedini pravi lijevi bek u ruskoj reprezentaciji, iskusni 34-godišnji Jurij Žirkov. On se ozlijedio u prvom poluvremenu utakmice protiv Španjolske.

VIDI OVO! Hrvatska ima drugi najljepši dres na Svjetskom. 

VIDI OVO! Ovo su najljepše navijačice sa Svjetskog prvenstva. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske