Obavijesti

Sport

Komentari 9

Baš kao nekada: Bullsi slavili i skočili na prvo mjesto Istoka!

Baš kao nekada: Bullsi slavili i skočili na prvo mjesto Istoka!
3

Chicago Bulls su sa 112-108 nadigrali gostujuće Atlanta Hawkse, a DeMar DeRozan je s tri koša 15.1 sekundi prije kraja utakmice doveo svoju momčad u vodstvo

VIDEO

Minnesota Timberwolves su sinoć kod kuće sa 119-114 pobijedili treću momčad Zapada Memphis Grizzliese, a D'Angelo Russell je zabio 23 od svojih 37 koševa u zadnjoj četvrtini pridodavši tome devet asistencija.

Pokretanje videa...

Giannis Antetokounmpo nakon 50 godina doveo Milwaukee Buckse do NBA titule VIDEO

Karl-Anthony Towns je dodao 22 koša uz 11 skokova za Minnesotu koja je pobijedila u osam od zadnjih 11 utakmica i sada je sedma na Zapadu.

Kod Memphisa, kojem je to drugi poraz zaredom nakon šest pobjeda u nizu, Jaren Jackson Jr. je bio najbolji sa 21 košem i 11 skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Chicago Bulls su sa 112-108 nadigrali gostujuće Atlanta Hawkse, a DeMar DeRozan je s tri koša 15.1 sekundi prije kraja utakmice doveo svoju momčad u vodstvo. On je utakmicu završio sa 37 koševa, a Zach LaVine je dodao 20 ubačaja za šestu uzastopnu pobjedu Chicaga.

NBA: Atlanta Hawks at Chicago Bulls

Bogdan Bogdanović je predvodio Atlantu u porazu sa 27 poena, dok je Danilo Gallinari ubacio 26 koševa uz devet skokova.

Golden State Warriors su uvjerljivo na gostovanju sa 132-95 svladali Portland Trail Blazers, a Stephen Curry je za pobjedu zabio 18 koševa uz 14 asistencija. Klay Thompson je ubacio isti broj koševa, a Jonathan Kuminga je dodao 17 za Warriorse.

Portland je predvodio Anfernee Simons sa 24 ubačaja.

Phoenix Suns su u gostima sa 124-104 nadigrali Oklahoma City Thunder, na krilima Devina Bookera koji je utakmicu završio sa 25 koševa i 12 asistencija. Cameron Johnson i Mikal Bridges su ubacili svaki po 21 koš za osmu pobjedu Sunsa koji su igrali bez Chrisa Paula, koji je slomio desni palac u zadnjoj utakmici prije All-Star vikenda.

NBA: Phoenix Suns at Oklahoma City Thunder

Kod Oklahome, koja je upisala sedmi poraz zaredom, najbolji je bio Shai Gilgeous-Alexander sa 32 koša.

Denver Nuggets su sa 128-110 bili bolji od Sacramento Kingsa, a Will Barton je za pobjedu svoje momčadi zabio 31 koš. Nikoli Jokiću je za jednu asistenciju izmaknuo triple-double, zabio je 25 koševa, uz 12 skokova i devet asistencija. Sacramento je predvodio Domantas Sabonis sa 33 koša i 14 skokova.

Boston Celtics su u gostima sa 129-106 pobijedili Brooklyn Netse. Jayson Tatum je upisao 30 poena i bio je jedan od sedam Bostonovih igrača s dvoznamenkastim učinkom. Jaylen Brown je ubacio 18 koševa uz šest asistencija.

Seth Curry je zabio 22 koša za Netse kojima je ovo 13. poraz u zadnjih 15 utakmica.

Detroit Pistons su kod kuće sa 106-103 svladali Cleveland Cavalierse, a Cade Cunningham je zabio četiri slobodna bacanja u zadnjoj minuti za pobjedu svoje momčadi. Hamidou Diallo je bio najbolji strijelac Pistonsa sa 21 košem, dok je Cunningham dodao 17 koševa, šest skokova i isto toliko asistencija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram