Obavijesti

Sport

Komentari 4

Rutinski: Dinamo uspio zabiti slobodnjak nakon 13 mjeseci

Rutinski: Dinamo uspio zabiti slobodnjak nakon 13 mjeseci
1

Dinamo je u Zaprešiću prekinuo Interov niz od sedam utakmica bez poraza. Sammir je zabio iz prekrasnog slobodnjaka

VIDEO

Zaprešićani su nakon kornera u 5. minuti pogodili gredu, što je razdrmalo igrače Dinama. Već u 13. reprizirali su Interovu šansu, ali lopta se od grede odbila na Tonelovu glavu, a zatim u gol.

- Poslije tog upozorenja smo se probudili, igra je bila povezanija i konstantnija - rekao je Vahid Halilhodžić te zaključio da je Dinamo rutinski pobijedio “diva iz predgrađa”. Interov trener Ilija Lončarević se složio, ali i dodao da njegova momčad, uz ovakvu igru, protiv nekog drugog ne bi izgubila.

Zaista, Inter je izgledao čvrsto, zatvorio je sredinu, a “modri” su šanse stvarali samo po bokovima i iz prekida. Tako je Sammir u 68. minuti zabio prekrasan gol iz slobodnog udarca s lijeve strane.

- Ma htio je centrirati - našalio se Vaha u prolazu, dok je Brazilac pričao o svom golu, prvom koji je Dinamo zabio iz slobodnog udarca nakon čak 13 mjeseci. Bilo je to također u Zaprešiću, a autor tog slobodnjaka bio je Morales, koji je cijeli susret gledao s klupe.

- Nadam se da neće proći još godinu dana do novoga - nasmijao se Sammir, dodavši da mu paše teren u Zaprešiću.

Domaćini su posljednjih desetak minuta odigrali s desetoricom jer je Beqiraj, tek što je ušao, ozlijedio Šarića, a trener Lončarević već je napravio sve izmjene. Zaprešićani su se tada malo pogubili po terenu, što je iskoristio neumorni Ibanez i “topom” s ruba šesnaesterca postavio konačni rezultat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače