Sport

Komentari 0

Ružne scene iz Izraela: Žižić udario glavom o parket, iz bolnice poručili: Bit će dobro

Ružne scene iz Izraela: Žižić udario glavom o parket, iz bolnice poručili: Bit će dobro

Žižić je pao u nesvijest nakon udarca u glavu i liječnici su mu davali kisik. Prevezli su ga u bolnicu, a od tamo stižu dobre vijesti. 'Ante Žižić je pri svijesti i razgovara s liječnicima. Na CT-u je sve bilo u redu. Ostat će na promatranju u bolnici do utorka ujutro', objavio je Maccabi.

Ružne scene dolaze s izraelskih parketa. Hrvatski košarkaš Ante Žižić (25) srušio se na parket tijekom utakmice njegovog Maccabi Tel Aviva protiv Hapoel Haife (114-123). 

Hapoel je bio u napadu, Žižić je ušao u duel s jednim protivničkim igračem, ali njegov suigrač ga je slučajno udario rukom u glavu. Hrvatski košarkaš pao je na parket i nezgodno udario glavom. Bio je nokautu, vidno dezorijentiran, liječnici su istog trenutka uletjeli u teren kako bi mu pomogli, a igrači su napravili živi štit oko njega. 

Svi su bili u šoku i nevjerici. Igrači i jedne i druge momčadi hvatali su se za glavu dok su liječnici ukazivali pomoć bivšem igraču Cibone. Neki nisu mogli to ni gledati.

Kako doznajemo, Žižić je bio pri svijesti, ali iz predostrožnosti su ga liječnici uspavali i odveli u bolnicu na daljnje pretrage. Tamo se i probudio. 

NBA: Philadelphia 76ers at Cleveland Cavaliers

Upozoravamo kako je videozapis uznemirujućeg sadržaja. Pogledajte ga OVDJE

Ubrzo se oglasio i njegov klub. 

- Ante Žižić nalazi se u bolnici na pretragama zbog ozljede glave. 

Kako doznajemo, sve je prošlo bez većih posljedica. Iz bolnice su poručili kako će sve biti u redu s hrvatskim košarkašem.

- Ante Žižić je pri svijesti i razgovara s liječnicima. Na CT-u je sve bilo u redu. Ostat će na promatranju u bolnici do utorka ujutro - objavio je Maccabi.   

Najčitaniji članci