Obavijesti

Sport

Komentari 24

Sakrij se, Mr. Muscolo! Ovo je kristalno čista pobjeda Gorice

Sakrij se, Mr. Muscolo! Ovo je kristalno čista pobjeda Gorice
12

Kao i na prijašnjim gostovanjima, nogometaši Gorice počistili su za sobom svlačionicu. Pobijedili su Osijek 1-0 golčinom Zwolinskog, a nakon slavlja bacili su se na čišćenje. Svlačionica izgleda kao nova...

VIDEO

Imamo bekove, imamo halfove, imamo forove, što daju golove, želimo titulu još ove godine, orilo se iz svlačionice Gorice nakon što je hit HNL-a sredio i Osijek.

Gori gori Goricaaaaa 🔥🔥🔥

Objavljuje HNK Gorica u Subota, 22. rujna 2018.

Svlačionica je ostala čista kao suza!

To je na neki način postao zaštitni znak Gorice, nakon što su igrači dojučerašnjeg drugoligaša nakon gostovanja kod Istre počistili svlačionicu kao da nisu ni bili u njoj.

- To je naš princip, moramo se ponašati pristojno. Ako smo pronašli čisto, tako mora i ostati. Nema više ni čišćenja kopački u umivaoniku, što je nekad bilo normalno, jako pazimo na to. Stalno ponavljam igračima da predstavljaju sebe, ali i ovaj klub, ovaj grad - kazao je trener Gorice Sergej Jakirović. 

Njegovi igrači napravili su isto i u Gradskom vrtu.

Uostalom, uvjerite se sami.

Zekić: Eh, da nam je Zwolinski...

Potez odluke u Gradskom vrtu povukao je sjajni Lukasz Zwoliński. Poljak je u 57. minuti ljevicom spektakularno pogodio suprotne rašlje Osijekova gola, donio Gorici sva tri boda, a usput se opet izdvojio na vrhu ljestvice strijelaca.

U osam utakmica zabio je šest golova.

- Uh, toliko sam umoran... Jako sam sretan u Gorici, osjećam se zaista lijepo u ovoj momčadi. Osjećam se kao da smo svi zajedno jedna velika obitelj i vjerujem da ćemo svi zajedno i dalje rasti - rekao je Zwoliński.

- Da je Zwoliński bio u našem dresu, uvjerljivo bismo dobili utakmicu - kazao je trener Osijeka Zoran Zekić i zapravo dao najveći mogući kompliment poljskom napadaču.

Gorica majstorijom Zwolinskog srušila Osijek u Gradskom vrtu
Gorica majstorijom Zwolinskog srušila Osijek u Gradskom vrtu

Nasreću po Goricu, Zwoliński je bio njezin junak. Iako, ne i jedini junak.

Veliku partiju, primjerice, još jedanput je pružio Kristijan Kahlina, golman koji je primio samo jedan gol u posljednjih pet kola, i to onaj protiv Dinama. Ovoga puta nije bilo prolaza. Ni za Bočkajeve slobodnjake, ni za Marićeve udarce...

Gorica je kući odnijela sve.

- Svjestan sam da smo mnogima iznenađenje, ali mi smo s obje noge čvrsto na zemlji, nećemo upasti ni u kakvu euforiju. Treba priznati i da smo imali malo sreće, ali prije svega želim čestitati svojim igračima. Izgledali smo baš dobro! - zadovoljan je bio trener Gorice Sergej Jakirović, koji je u sudačkoj nadoknadi isključen.

- Zašto? Iskreno, nemam pojma... Ali dobro, idemo dalje - kaže Jakirović.

A dalje raspored kaže - Lokomotiva. Momčad koja je u drugom subotnjem okršaju sredila Rijeka u Kranjčevićevoj ulici (2-0) i zasjela na drugo mjesto ljestvice. 

Sljedećeg vikenda u Velikoj Gorici čeka nas potencijalno sjajna utakmica...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu