Obavijesti

Sport

Komentari 0

Samanta i Nikolina postale su ambasadorice Eura u Hrvatskoj

Samanta i Nikolina postale su ambasadorice Eura u Hrvatskoj

Program ambasadora okuplja po dva igrača iz svake od četiri zemlje domaćina u ženskoj i muškoj kategoriji, a oni će aktivno surađivati s navijačima te povesti sve na putovanje prema Euru koji počinje 19. kolovoza

VIDEO

Hrvatske odbojkaške reprezentativke Samanta Fabris i Nikolina Božičević postale su ambasadorice su Europskog prvenstva 2021. koji se ovog ljeta igra i u Hrvatskoj. Skupina europske smotre igrat će se u Zadru od 19. do 26. kolovoza, a uz Hrvatsku najbolje odbojkašice kontinenta ugostit će i Rumunjska, Bugarska i Srbija.

Program ambasadora okuplja po dva igrača iz svake od četiri zemlje domaćina u ženskoj i muškoj kategoriji, a oni će aktivno surađivati s navijačima te povesti sve na putovanje prema Euru.

- Zadovoljstvo mi je ugostiti takav turnir kao što je Europsko prvenstvo u svojoj domovini. Sigurno je to jako dobro za nas u smislu atmosfere na utakmicama - izjavila je kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije, trenutno članica Dinama iz Kazanja.

Samanta je rođena u Istri, odrasla je u seocetu Danijeliju, a odbojkom se bavi od 14. godine, a prije odbojke igrala je tenis.

Varaždin: Final Four Zlatne lige za odbojkašice, utakmica Hrvatska - Španjolska

Uz nju ambasadorsku ulogu dobila je - i prihvatila i Nikolina Božičević, koja ove sezone igra u rumunjskom Belor Galaţiju.

- Doista mi je čast i uzbuđena sam biti ambasadorica EP-a. Pogotovo jer je moja zemlja jedan od domaćina ovog natjecanja - poručio je libero reprezentacije.

Božičević je iz Dubrave i kao dijete uživala je baviti se svim sportovima, ali uglavnom onima koji su uključivali loptu. Njezina je mama igrala odbojku i gledajući je razvijala Nikolininu ljubav prema sportu koja je rasla od prvog dana. Prije odbojke bavila se atletikom, košarkom, tenisom i gimnastikom, dok se u njezinom dijelu grada nije pojavio novi odbojkaški klub Dubrava. Tamo je započela svoj odbojkaški put koji se razvio u igranje libera za najbolji zagrebački klub - HAOK Mladost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica