Obavijesti

Sport

Komentari 198

Prvi set je gotov! Hodžić zabio četiri, Dinamo je pobijedio 6-0

Prvi set je gotov! Hodžić zabio četiri, Dinamo je pobijedio 6-0
14

Dinamo je razbio Split 6-0 u prvoj utakmici polufinala Kupa na Maksimiru! Briljirao je Armin Hodžić koji je prvo zabio zlatni hat-trick, a potom pogodio iz penala. Ćorić je zabio dva gola

VIDEO

Kakva utakmica na Maksimiru! Prava je šteta što je to vidjela samo šačica ljudi na sablasno praznom Dinamovom stadionu. 'Modri' su pobijedili Split 6-0 u prvoj utakmici polufinala Kupa, a ono što je napravio Armin Hodžić ne viđa se tako često.

Savršeni hat-trick

Nedavno je potpisao novi petogodišnji ugovor, a mjesto u špici imat će još neko vrijeme zacementirano jer trpa iz svih pozicija. Splitovcima je zabio savršeni hat-trick, neki ga zovu i zlatnim. Prvo desnom, pa lijevom, pa glavom. Tri zaredom. Večer je okrunio i golom iz penala koji je sam izborio i za kojeg je morao dobiti i Ćorića u igri par-nepar.

Odmah uz njega bio je Ante Ćorić koji je splitovcima zabio dva gola. 

Držali su se gosti 25 minuta. Držao se taj crveni blok na Maksimiru, ali probio ga je Ćorić na asistenciju Antolića s desne strane. Činilo se kao dvojbena situacija, ali pomoćnikova zastavica ostala je dolje i dobro da je. Nije pogriješio.

Teške situacije za suce

Guilherme debitirao s dvije asistencije

Nakon svih onih priča o sucima kao da se sudbina malo poigrala pa su baš na ovoj utakmici imali nevjerojatno teške situacije za prosuditi. Takva je bila i kod Hodžićevog gola za 2-0.

Ovaj put na desnoj strani bio je Guilherme koji je debitirao za Dinamo. Hodžić je u ravnini sa Splitovim igračem, situacija je opet na knap, ali pomoćnik je opet u pravu.

Dinamo je bio u šestoj brzini, Split kao da je zaboravio prebaciti u treću.

'Modri' su nastavili sa žestokim pritiskom i u drugom dijelu u kojem su razbili Splitovce. Ćorić je zabio drugi gol, Hodžić je utrpao još tri, a Guilherme se malobrojnoj maksimirskoj publici predstavio s dvije asistencije.

Uvrat na Parku mladeži bit će sjajna šansa da dinamovci odu na lijepi izlet jer su finale Kupa izborili na Maksimiru.

<<< GUILHERME: Debi igrača od 10 milijuna eura >>>

Petev: Split je igrao koliko smo mu mi dozvolili

Odigrali smo dobru utakmicu, kontrolirali igru svih 90 minuta. Bilo je puno dobrih stvari, zabili smo šest golova... Zadovoljan sam i čestitam svojoj momčadi, rekao je Ivajlo Petev nakon uvjerljive pobjede.

- Kad sam zadnji put ovako visoko dobio? Bilo je to u Bugarskoj. Pobijedili smo Slaviju iz Sofije.

Guilherme je debitirao za Dinamo s dvije asistencije.

- Pokazao je puno toga dobroga, ali ovo nije sav njegov potencijal. Osim toga, to mu je prva službena utakmica, trudio se, radio ono što sam i tražio od njega. Imao je i dvije asistencije. Zadovoljan sam s njim, ali i sa svima ostalima. Evo, i Sammir je prvi put po povratku u Dinamo zaigrao od početka. Uglavnom, moramo još puno raditi da bismo izgledali još bolje.

- Bili smo pravi, a kad smo takvi, onda to znači da suparnik igra onoliko koliko mu dozvolimo. Split je solidna momčad, ali kažem, igrao je onoliko koliko smo mu dozvolili - dodao je Petev.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 198
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom