Obavijesti

Sport

Komentari 47

Sammir protiv Samira: Dinamu u LP-u nikad lakši protivnik...

Sammir protiv Samira: Dinamu u LP-u nikad lakši protivnik...
1

Ajde da je i nas ždrijeb jednom pomazio, bilo je vrijeme, rekao je Jurčić s velikim osmijehom vidjevši da su mu kuglice u 2. pretkolu donijele amatere iz Luksemburga

VIDEO

Sammir će s Dinamom šesti put pokušati dohvatiti Ligu prvaka. Na početku nove europske sezone “modri” će igrati protiv Fola Escha. U dvobojima protiv Luksemburžana protiv sebe će imati Samira (Marokanac Samir Hadji).

Prošle sezone Fola Esche bili su prvaci nakon 83 godine, imali su četiri boda više od Dudelanga, koji je lani pomogao Dinamu izbacivši u pretkolu Red Bull. Time je Dinamo “pomaknuo” u nositelja.

- Pa baš zbog toga moramo biti još oprezniji. Ma, to je Europa, nema tu podcjenjivanja. Ne znam ništa o njima, ali već je Zoran Mamić na ždrijebu u Nyonu dogovarao snimke njihovih utakmica - rekao je Jurčić i bacio se na posao.

Ubrzo se nakon ždrijeba s papirima i olovkom u rukama spustio do hotelskog predvorja u Moravskim toplicama i počeo raditi. Dok su se igrači odmarali, Jurčić je sa suradnicima na internetu tražio podatke o Foli.

- Koji su oni? Ah, vidim da igraju 4-2-3-1 - rekao je Jurčić i počeo bilježiti.

Informacija će do utakmice, prva je 16. ili 17. srpnja u Zagrebu, još dobiti, ali ne s interneta.

- Ma, te vrijednosti koje se tamo pojavljuju ne uzimam ozbiljno. Netko napiše da Fola vrijedi 1,700.000 eura. Ne vjerujem tim procjenama - oprezan je Dinamov trener.

Sjećanja na Ludogorec još su svježa. Nakon jutarnjeg treninga svi igrači su “mantrali”: ‘Samo ne Ludogorec’.

- Dosta je takvih šokova, ajde da je i nas ždrijeb jednom pomazio - s olakšanjem u glasu rekao je Jerko Leko. 

Ni Joe Šimunić ne zna, kao ni suigrači, previše o protivniku.

- Znam što je Dudelange napravio prošle sezone. Oprezni smo, ali nemojte se bojati sličnog scenarija, pa mi smo Dinamo. Moramo ih proći - rekao je kapetan.

- Joe, nemoj tako. Znaš i sam da smo željeli Ludogorec da im dokažemo da smo bolji od njih - dobacio je Duje Čop, a Šimunić i Leko u nevjerici su ga gledali.

Jurčić: Bravo, Sammire, tako se to radi

Ako ne dođu još neka pojačanja, Dinamo bi napokon trebao biti kompletan. Nedostaje El Soudani, koji je zbog svadbe dobio nekoliko slobodnih dana. Nitko nije ozlijeđen, a i Sammir više nema problema s leđima. 

- Bravo, Sammire - vikao je Jurčić vidjevši ga kako uklizava s puno žara.

Trener više ne koristi samo hrvatski, najčešće ga se može čuti kako Fernandesu ili Miglioreu dok vježbaju na talijanskom viče: “Cambio, cambio” (mijenjaj)..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše