Obavijesti

Sport

Komentari 92

Sammirov "show": Mamićev Filho gura kroz noge Piqueu

Sammirov "show": Mamićev Filho gura kroz noge Piqueu
6

Getafe je odigrao 0-0 protiv Barcelone. Sammir je igrao do 62. minute. Bio je jedan od boljih u prvih 45 minuta. U drugom dijelu poigrao se s Piqueom i dobio ovacije...

VIDEO

Sammir je igrao ono što Messi igra u Barceloni. Lažnu devetku. Trener Cosmin Marius Contra postavio ga je najbliže golu Barce i to je izgledalo vrlo dobro u prvih 45 minuta utakmice. Getafe je odigrao 0-0 protiv Barce , Ivan Rakitić igrao je do 65. minute utakmice, a Sammir je izašao nekoliko minuta prije njega.

Ivan Rakitić nije odigrao susret za pamćenje. Uostalom, kao ni Barcelona, koja gotovo da nije mogla ništa protiv Getafeove dobro postavljene obrambene formacije.

REUTERS/PIXSELL

Većina Getafeovih opasnih napada u prvom dijelu išla je preko Sammira. Sjajno se vraćao po loptu, zadržavao je i kreirao napade. U drugom poluvremenu Sammir se malo izgubio. Gotovo da ga nismo vidjeli u drugom dijelu utakmice.

Sve do trenutka genijalnosti kad je primio loptu uz aut liniju , dobro se zagradio i gurnuo kroz noge Gerardu Piqueu. Barca je imala korner, a Pique je došao naprijed na skok. Golman hvata loptu i baca Sammiru, a ovaj se sjajno rješava Piquea. Nije se to svidjelo španjolskom braniču pa je Sammira složio na travu.

VIDEO

Getafe je prvi put nakon 26. studenog 2011. godine došao do bodova protiv Barcelone na svom travnjaku. Prije tri godine pobijedili su 1-0. Od tada su triput u nizu gubili kod kuće da bi sad konačno izašli iz utakmice protiv Katalonaca neporaženi.

Youtube

Suci opljačkali Getafe?

Puno bure podigao je potez glavnog suca u zadnjoj minuti utakmice. Četvrti sudac pokazao je da će se igrati četiri minute sudačke nadoknade. Iñaki Vicandi Garrido, glavni sudac, označio je kraj u trenutku kad je Getafe krenuo u kontru.

Barca je imala loptu, 93. minuta bila je pri kraju , a Getafe uzima loptu i kreće u protunapad. Ništa od toga. Sudac je brže bolje odvsirao kraj. Za svaki slučaj. Naravno, bijes kod domaćih igrača. Dodali bismo, potpuno opravdani bijes.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...