Obavijesti

Sport

Komentari 81

Jurčić: Sammir neće igrati do daljnjega, dosta je bilo ispada

Jurčić: Sammir neće igrati do daljnjega, dosta je bilo ispada
3

Sammir je tvrdio kako će ga rođenje sina promjeniti, ali mir nije dugo trajao. Nastavio je s pijančevanjem i izlascima zbog čega je ispao iz prve momčadi

VIDEO

Kažnjavali su ga svi treneri, završio je i u pritvoru na triježnjenju, ali Sammiru očito pomoći nema. Novčane kazne očito nisu pomogle da se Sammir primiri pa je trener Jurčić zahtjevao da se Sammir suspendira. Brazilac je do daljnjeg isključen iz momčadi. Zdravko Mamić udovoljio je zahtjevima svog trenera te Sammir neće trenirati s prvom momčadi ni kada se oporavi od ozljede, a neće ni zaigrati s prvom momčadi. Do kada će suspenzija trajati odlučuje isključivo trener Jurčić.

Jurčić: Sammir trenira, ali neće zaigrati

Sammirovim nestašlucima na kraj je stao trener Kruno Jurčić. Izbacio je Sammira iz momčadi. Igrač zbog ozljede nije mogao nastupiti protiv Zagreba, ali u subotu se nije pojavio na terapiji, što je razbjesnilo trenera Dinama.

- Sammir do daljnjeg neće konkurirati za prvu momčad, ali trenirat će s nama. Mi smo profesionalni klub koji mora kazniti nestašluke igrača. Ne mogu zbog nekoga svi u klubu patiti. Sammir nije suspendiran, o suspenziji odlučuje klub - potvrdio je udaljavanje Sammira iz momčadi.

- Ne možemo si dopustiti da on ne trenira i zato će trenirati s ostatkom momčadi, a sad ne znam kad će idući put konkurirati za momčad - priznao je trener Dinama.

Zbog sina...

Nakon svakog incidenta govorio je da će se promijeniti, da ne shvaća kako mu se to opet dogodilo. I sin Noah ga je trebao promijeniti.

- Rođenje sina će me promijeniti, to je najbolje što sam u životu napravio. Sve što ću odsad raditi bit će posvećeno njemu - rekao je Sammir.

Ne samo da je najbolji igrač dinama, on je najbolji igrač Hrvatske, Zdravko je ‘slab’ na Sammira

Prvih dana toga se i držao, čak nije proslavio rođenje djeteta.

- Ma kakvo slavlje, to je iza mene. Tu sam stranicu zatvorio.

No ubrzo ju je opet otvorio. Suigrači su se žalili da je ponekad “bazdio” na treningu, a u zadnje vrijeme lakše ga je primijetiti u zagrebačkim noćnim klubovima nego na terenu. Kulminiralo je prošli tjedan, kad je “poludio” i njegov zaštitnik Zdravko Mamić.

Svi igrači izlaze, pa nisam ja jedini. I neću prestati, to nije problem, Sammir kaže da je umjeren

Narušilo je to maksimirsku idilu koja je trajala od ulaska u Ligu prvaka. Nakon teškog poraza od Ajaxa situacija je loša. Svjestan je i izvršni predsjednik da bi u konačnici mogao biti na gubitku. Igrači onakvim igrama gube na cijeni, a Dinamo bi mogao biti najlošija momčad Lige prvaka.

Mamić je zbog toga uskočio kao vatrogasac jer u svlačionici je sve samo ne idila. Igrači sve češće kritiziraju Krunu Jurčića, napravio je to nedavno Krstanović, a sada i iskusni Cufre.

Na sve to nadovezao se Sammir, koji ne prestaje izlaziti, to je i sam priznao, ali prestao je dobro igrati.

Želi igrati za Hrvatsku, ali ne zovu ga i to Sammira boli, Mamić ga je branio

- Svi igrači vole izlaziti i svi izlaze. Ne mislim prestati, ali naravno da ću paziti, neću se utapati u alkoholu - nedavno je rekao Sammir.

No ti izlasci ostavili su traga na Brazilcu, ne igra kao na početku sezone, a počeli su se buniti i suigrači pa “stvar” spašava Mamić...

Dobio sina Nou, kojeg još nije vidio

U klubu su mu obećali da će ga pustiti u Brazil da vidi sina ako Dinamo uđe u Ligu prvaka. Nisu ga pustili.

- To stvarno nije bilo u redu. Oni su mi samo to rekli, a poslije me nisu pustili - opravdano je ljutit bio Sammir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe