Obavijesti

Sport

Komentari 162

Mitrovićev majstorski 'lažnjak' za Ćustića i remi na Maksimiru

Mitrovićev majstorski 'lažnjak' za Ćustića i remi na Maksimiru
16

Dinamo i Zagreb odigrali su 1-1 u prvoj utakmici polufinala Kupa. Ante Mitrović je zabio 39 sekundi nakon ulaska u igru. Gol je posvetio tragično preminulom Ćustiću

VIDEO

Trener Zagreba Dražen Besek u 76. minuti utakmice umjesto Jurendića u igru je ubacio Mitrovića. Samo 39 sekundi kasnije taj je igrač lažnjakom majstorski izbacio Tonela i Kelavu i zabio za 1-1 što se pokazalo i konačnim rezultatom. 

- Ovo mi je vjerojatno najljepši gol u životu. Posvetio sam ga Hrvoju Ćustiću, svom bivšem suigraču - rekao je Ante.

Ispod dresa je imao majicu za Hrvoja Ćustića, koji je tragično nastradao prije četiri godine.

- Bili smo veliki prijatelji, znate ja sam zabio gol na utakmici protiv Cibalije, kad je Hrvoje stradao - tužnim je glasom govorio veliki junak Zagreba.

Puno zadovoljniji na uzvrat za 14 dana odlaze Zagrebovi igrači kojima će i "nula" biti dovoljna za prolazak u finale Kupa koji čekaju dugih 15 godina.

- Tražili smo pobjedu, ali nismo uspjeli jer je Zagreb dobro igrao. U završnicama su naši igrači bili dosta nemirni, bilo je situacija uz koje smo mogli napraviti veći rezultat od 1:0- rekao je trener Dinama Ante Čačić nakon utakmice te nastavio: 

- To je samo prvo poluvrijeme, siguran sam da ćemo gledati dobru utakmicu u Kranjčevićevoj, nadam se da će Dinamo doći do finala.

- Nije me Zagreb iznenadio. Imali smo puno više od igre. Rezultat 1-1 možda ne pokazuje pravo stanje na terenu - dodao je Čačić.

Dinamo je od samog početka utakmice dominirao, ali "modri" tu dominaciju nisu nikako mogli sprovesti u djelo. Zagreb je čak imao i nešto bolje šanse na početku, no "modri" su ipak poveli. Kapetan Milan Badelj na polupraznom Maksimiru zabio je za 1-0 u 29. minuti utakmice. Sammir mu je dao sjajnu povratnu loptu i Badelj je ostavio Zagrebovog golmana na krivoj nozi.

No u drugom dijelu Zagreb se postavio još čvršće i to mu se isplatilo. Mitrović je zabio važan gol za 1-1 kojim Zagreb itekako ističe kandidaturu za prolazak u finale Kupa. Dinamo i Zagreb dosad su igrali 58 puta, Dinamo je slavio 35 puta, a ovo je 17. remi ove dvije momčadi. Zagreb je slavio samo šest puta. 

Polufinale Kupa (prva utakmica):

Dinamo - Zagreb 1-1 (Badelj 29 / Mitrović 76)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome