Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Samo nemojte o ozljedama, pa evo, ni Bičanić sad ne trenira'

'Samo nemojte o ozljedama, pa evo, ni Bičanić sad ne trenira'
1

Trener rukometaša Zagreba iz utakmice u utakmicu se bori s ozljedama glavnih igrača. Iz susreta s Vardarom izašao je s ozljedom Damira Bičanića i pitanje je hoće li moći igrati u utakmici sezone

VIDEO

Već par mjeseci kalkuliramo i nadamo se šansi. A kako se sada situacija okrenula, dobili smo priliku da sami odlučujemo o sebi. Znamo da nam je to utakmica sezone, sve što je bilo dosad moramo zaboraviti i pokušat ćemo sve da pobijedimo i da se ne opterećujemo što će biti u Skoplju (Vardar - Wisla). Igramo protiv jako dobre ekipe Kristianstada koja igra slično kao Švedska. Imaju i tog Lagergrena koji je nama radio probleme u Splitu. Bit će jako teško, morat ćemo trčati kao suludi, no ako budemo na nivou kao u posljednjim utakmicama, šanse su nam velike, rekao je Zlatko Saračević u najavi, kako ju je sam nazvao, utakmice sezone, s Kristianstadom (nedjelja, 17:00).

Zagreb bi s pobjedom i Wislinim porazom ili remijem u Skoplju prošao u osminu finala Lige prvaka. A u sezoni koju su obilježile teške ozljede, to bi bio velik uspjeh.

Nijemci su pomogli: Zagreb za osminu finala protiv Šveđana...
Nijemci su pomogli: Zagreb za osminu finala protiv Šveđana...

- Samo me nemojte pitati o ozljedama, sve možete, ali to ne. Ne znam. Danas je četvrtak, a do nedjelje može svašta biti. Bičanić je imao nekakvu ozljedu protiv Vardara. Trenutačno ne trenira. Zdravstvena služba radi punom parom i nadam se da će biti spreman. Ovo ostalo, nemam pojma - utučen je Sarač.

Kako Zagrebu ide, pitanje je hoće li imati s kim završiti sezonu. Najveći problemi javljaju se u vanjskoj liniji gdje u zadnjim utakmicama briljira Zlatko Horvat.

- U toj prvoj utakmici s Kristianstadom mogli smo i izgubiti, ali da sam zabio na kraju mogli smo i osvojiti oba boda. Najvažnije je da sad ovisimo sami o sebi ako vjerujemo da Vardar neće izgubiti od Wisle - rekao je kapetan koji nije želio pričati o odlasku iz Zagreba:

- Pregovaramo o novom ugovoru i to je sve što ću reći.

Igor Vori igra svoju posljednju sezonu i bila bi prava šteta da mu utakmica s Kristianstadom bude posljednja u karijeri u Ligi prvaka.

- Stvarno smo se digli psihički u zadnje vrijeme, svaki igrač uživa u svakom trenutku igre, treninga... Želio bih da svi i sada pokažemo onaj naš karakter koji imamo od kada je Zlatko sjeo na klupu - kaže Vori. 

Zlatko Horvat je posljednje dvije utakmice odigrao na desnom vanjskom i bio najbolji Zagrebov igrač.

- Ma, igrat ću što god treba, možemo i Vorija na vanjskom očekivati. Miki (Miklavčič op.a.) je sada tu, iskusan je igrač, odličan u obrani i velika je stvar što nam se vratio.

Kristianstad igra moderan rukomet, prava švedska škola s puno trčanja i na to će Zagreb morati biti spreman.

- Nije problem trčati, nama je problem što su nam se ozlijedili igrači koji igraju u oba pravca. No volio bih naglasiti da jedna želja i volja može anulirati sve fizičke nedostatke. Vidjelo se to i protiv Vardara kad me oduševio Marković u obrani, Mrakovčić je odigrao svoju rolu... Imamo taj neki prkos, inat koji nas može odvesti do pobjede. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve