Obavijesti

Sport

Komentari 27

Samo su Kroos i Messi bolji: Modrić treći najbolji kreator

Samo su Kroos i Messi bolji: Modrić treći najbolji kreator
1

Isto bodova kao i Luka Modrić u izboru IFFHS-a za najboljeg kreatora igre ima i Neymar. Daleko ispred svih je Leo Messi, a Cristiano Ronaldo u toj je kategoriji tek na 11. mjestu

VIDEO

Luka Modrić treći je najbolji kreator igre na svijetu u izboru Međunarodnog instituta za nogometnu statistiku i povijest (IFFHS).

Odlučili su tako nogometni stručnjaci iz 91 zemlje. Hrvatski veznjak dobio je 81 bod, koliko i Neymar, a ispred njih su Lionel Messi (247 bodova) te Toni Kroos (90).

Top 5 zatvara Kevin De Bruyne, dok su među deset najboljih još Isco, Andres Iniesta, Philippe Coutinho, Paolo Dybala i Christian Eriksen. Cristiano Ronaldo je tek na 11. mjestu.

CIES (Institut za nogometnu statistiku) je pak objavio idealnih 11 u dosadašnjem dijelu sezone, kao i najbolje igrače po pozicijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Idealnih 11 tako izgleda ovako: Oblak (Atletico), Alves (PSG), Otamendi (Man. City), Stones (Man. City, Ghoulam (Napoli), Jorginho (Napoli), Verratti (PSG), David Silva (Man. City), Messi (Barcelona), Neymar (PSG), Aguero (Man. City).

Kada su pak pozicije u pitanju Modrić je tek sedmi centralni veznjak, Pjanić drugi najbolji defenzivni vezni, Džeko treći najbolji napadač. Sve po pozicijama pogledajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića