Sport

Komentari 31

Sampaoli uvjeren da će 'gauči' protiv Nigerije ispisati povijest

Sampaoli uvjeren da će 'gauči' protiv Nigerije ispisati povijest

Uvjeren sam da ćemo protiv Nigerije ispisati novu stranicu povijesti Argentine. Vjerujem da će igrači istrčati puni energije i pobijediti. Moramo igrati sa srcem, riječi su argentinskog izbornika Sampaolija...

Argentinska nogometna reprezentacija nalazi se u potpunom kaosu nakon dva odigrana kola na Svjetskom prvenstvu. Najprije su kiksali protiv čvrstih Islanđana (1-1), a onda ih je Hrvatska deklasirala s visokih 3-0.

Nakon tog poraza od Vatrenih u argentinskom taboru nastao je veliki potres, a posebno je na udaru bio njihov izbornik Jorge Sampaoli.

Naime, predsjednik saveza Jorge Barruchaga je Sampaoliju limitirao ovlasti te odlučio kako će igrači birati tko će igrati, a Sampaoli tijekom utakmica čak ne mora biti niti na klupi.

No, Sampaoli ne samo da će biti na klupi Argentine već je i potpuno uvjeren kako će oni, svi zajedno, preokrenuti sve ono loše što se dogodilo u prve dvije utakmice te da će ispisati novu stranicu povijesti argentinske reprezentacije. 

- Uvjeren sam da protiv Nigerije pišemo novu stranicu argentinske reprezentacije. Ne mogu riješiti probleme ako ne postoje i vjerujem da će momčad u tu utakmicu istrčati s dosta energije i pobijediti. Trebamo igrati sa srcem i prema onom što mogu vidjeti na igračima, vjerujem da je utakmica protiv Nigerije dobra polazišna točka - rekao je Sampaoli.

Očekuje se kako će u sastavu Argentine biti velikih promjena u odnosu na utakmicu s Hrvatskom, a ona najvažnija će se dogoditi na golu 'gauča'.

Nakon velike pogreške Caballera koji je našem Rebiću 'poklonio' gol, na golu Argentini u utakmici s Nigerijom bi se trebao naći Franco Armani koji je stao u obranu Caballera.

- Što se dogodilo Caballeru, može se dogoditi svakome. U tom trenutku dao sam mu svoju podršku jer sam prolazio kroz slične situacije, sjajna je osoba. Ako protiv Nigerije budem trebao igrati, moram biti spreman, naporno sam radio.

Za Argentinu je utakmica protiv Nigerije poput finala jer im samo pobjeda igra za ostanak na Svjetskom prvenstvu.

VIDI OVO! Hrvatski dres drugi najljepši na Svjetskom. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Najčitaniji članci