Obavijesti

Sport

Komentari 12

Sanchez otkrio što mu je rekao Wenger kad je odlazio u United

Sanchez otkrio što mu je rekao Wenger kad je odlazio u United
1

Alexis Sanchez koji je u siječnju prešao iz Arsenala u Manchester United otkrio je posljednje riječi koje mu je rekao Wenger kako bi ga nagovorio da ostane u Arsenalu, te razlog zbog kojeg se odlučio baš za United

VIDEO

Čileanski napadač Alexis Sanchez ovog je siječnja napustio Arsenal i otišao u Manchester United. Prema riječima samog igrača odlučio se na ovaj transfer kako bi ispisao povijest i postao prvi Čileanac koji je ikad zaigrao na Old Traffordu.

Alexis je u Arsenal stigao iz Barcelone 2014. godine za 36 milijuna eura. Za Topnike je odigrao 166 utakmica u kojima je zabio 80 golova, te asistirao 46 puta za suigrače.

Bivši napadač Arsenala sada je otkrio što mu je Wenger rekao prilikom pokušaja nagovaranja sjajnog napadača da ostane u Arsenalu.

- Wenger mi je bio vrlo sklon. Rekao mi je kako želi da ostanem jer sam najbolji igrač kojeg ima, ali ja sam već odlučio. Htio sam zasjati kao jedini Čileanac koji je ikad zaigrao na Old Traffordu. Arsene je razumio moju odluku i poželio mi sreću. Nema nikakvih loših osjećaja između nas dvojice- otkrio je Sanchez Wengerove posljednje riječi prije njegovog transfera u Manchester United.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Ferdinand: Ronaldo je rođeni strijelac, ali Leo je čarobnjak
Ferdinand: Ronaldo je rođeni strijelac, ali Leo je čarobnjak

Otkako je došao u redove Crvenih vragova, Alexis nije baš zasjao s obzirom da je zabio samo jedan gol u 10 odigranih utakmica, a nakon iznenađujućeg ispadanja iz Lige prvaka od Seville, legenda Uniteda, Paul Scholes napao je Sancheza.

- Malo je čudno da nakon subotnje pobjede nad Liverpoolom Mourinho stavlja Rashforda na desno krilo kako bi Sanchez bio na lijevom krilu, unatoč tome što je Rashford s lijevog krila zabio dva gola Liverpoolu. Mislim da je Rashfordova najbolja pozicija na lijevom krilu. Sanchez je previše puta izgubio loptu u zadnjih četiri ili pet utakmica. Sigurno sada Mourinho mora odlučiti najbolju trojicu za napad i imati dovoljno hrabrosti da jednog izostavi na klupi. U ovom trenutku Alexis je taj koji bi trebao ostati na klupi- oštar je Scholes prema novopridošlom igraču Uniteda, Alexisu Sanchezu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu