Obavijesti

Sport

Komentari 0

Šarić pobijedio bivšu momčad, Zubac ostvario 'double-double'

Šarić pobijedio bivšu momčad, Zubac ostvario 'double-double'
3

Clippersi su slavili na gostovanju u Portlandu, dok je Dario Šarić protiv bivše momčadi u igri proveo 10 minuta te ubacio četiri koša

VIDEO

Košarkaši LA Clippersa slavili su sa 117-102 na gostovanju u Portlandu, a Ivica Zubac je u toj pobjedi sudjelovao sa 14 koševa i 10 skokova za svoj 24. "double-double" u sezoni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Paul George je sa 29 koševa bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi, a Kawhi Leonard je ubacio 24 poena. Kod Trail Blazersa je najbolji bio Jusuf Nurkić sa 23 koša i 11 skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
NBA: Los Angeles Clippers at Portland Trail Blazers

Portland je ovim porazom sve dalje od mjesta koje vodi u razigravanje za posljednja dva mjesta u doigravanju za NBA prvaka, jer se s učinkom 31-40 nalazi na 13. mjestu. LA Clippersi sa 38-34 drže petu poziciju u Zapadnoj konferenciji.  

U borbi za doigravanje Oklahoma City Thunder je pred svojim navijačima ostvario važnu pobjedu 124-120 protiv Phoenix Sunsa. Dario Šarić je protiv bivše momčadi u igri proveo 10 minuta te ubacio četiri koša.

NBA: Brooklyn Nets at Oklahoma City Thunder NBA: Phoenix Suns at Oklahoma City Thunder

Najbolji igrač pobjedničke momčadi bio je Shai Gilgeous-Alexander sa 40 koševa. Sunsima nije pomoglo što je Devin Booker postigao 46 poena.

Oklahoma City je s učinkom 35-36 na osmom mjestu u vrlo izjednačenoj borbi za doigravanje u kojoj se u Zapadnoj konferenciji sedam momčadi nalazi unutar dvije pobjede. Phoenix je sa 38-33 na četvrtoj poziciji.

Detroit Pistonsi su poraženi na svom parketu od Miami Heata sa 112-100, a Bojan Bogdanović ponovno nije bio u sastavu domaće momčadi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu