Obavijesti

Sport

Komentari 0

Šarić sjajno iskoristio minutažu, Jokić izgubio uz 'triple-double'

Šarić sjajno iskoristio minutažu, Jokić izgubio uz 'triple-double'
3

Sa svojim 27. triple-doubleom sezone Jokić nije mogao sam nadomjestiti loš šuterski učinak Jamala Murraya, koji je postigao samo pet od 19 pokušaja iz igre

VIDEO

Oklahoma City Thunderi pobijedili su u gostima San Antonio Spurse s 102-90, a Dario Šarić imao je učinak od 10 koševa, 7 skokova i tri asista za samo 18 minuta igre.

Jalen Williams je s 21 poenom, deset asistencija i sedam skokova bio najbolji kod Oklahoma Citya, koji s 33 pobjede drži deseto mjesto Zapada.  San Antonio ima svega 17 pobjeda. 

Denver Nuggetsi, vodeći tim Zapadne konferencije, ugostili su Brooklyn Netse kod kuće i ostali praznih ruku. Gosti su slavili 122:120 na krilima Mikala Bridgesa (25), iako je Nikola Jokić postigao triple double za domaće. Bridges, koji je u New York došao iz Phoenixa, nastavio je nevjerojatnu karijeru u dresu Netsa  i odveo Brooklyn do pobjede. Igrao je periferniju ulogu dok je igrao za Sunse, a ove sezone ima prosjek od 17,2 poena po utakmici u karijeri. U svojih 12 utakmica otkako se pridružio Brooklynu, 26-godišnjak je pokazao da je doista sposoban igrati važnu ulogu, zabijajući u prosjeku 25.8 poena uz 51.4 posto šuta iz igre. Protiv Denvera je ponovno bio prvi strijelac, Nic Claxton upisao je 20 poena, a Spencer Dinwiddie 15 poena, 16 asistencija i šest skokova. Bridges i Dinwiddie, koji su se pridružili Netsima prošli mjesec kada je Kevin Durant otišao u Phoenix, a Kyrie Irving u Dallas, igrali su ključne uloge u ponovnom oživljavanju momčadi jer su Netsi dobili pet od posljednjih šest utakmica i peti su na Istoku.

NBA: Brooklyn Nets at Denver Nuggets

Denver je izgubio,ali su i dalje čvrsto na vrhu Zapadne konferencije unatoč tri uzastopna poraza, iako je najkorisniji igrač (MVP) lige Jokić ostvario triple double s 35 poena, 20 skokova i 11 asistencija. Sa svojim 27. triple-doubleom sezone Jokić nije mogao sam nadomjestiti loš šuterski učinak Jamala Murraya, koji je postigao samo pet od 19 pokušaja iz igre, a nije igrao u zadnjoj četvrtini zbog bolova u lijevom koljenu.

New York Knicksi su na gostovanju kod Los Angeles Lakersa slavili 112-108. Pobjedom, u kojoj su posebno zablistali Julius Randle sa 33 i R.J. Barrett s 30 poena prekinuli su niz od tri uzastopna poraza. Lakersima je također nedostajao ozlijeđena prva zvijezda LeBron James, kao i Jalen Brunson. Knicksi su napredovali na šesto mjesto Istočne konferencije, dok su Lakersi na 11. mjestu Zapada, izjednačeni s Utahom, Oklahoma Cityjem i New Orleansom, koji su na ljestvici od devetog do 12. mjesta.

Joel Embiid predvodio je Philadelphia 76erse do pobjede protiv Washington Wizardsa 112-93 s 34 poena, osam skokova, četiri blokade i četiri asistencije. James Harden dodao je 18 koševa i 14 asistencija za Sixerse koji su produžili niz pobjeda na pet utakmica i ostali treći u Istočnoj konferenciji.

NBA: Washington Wizards at Philadelphia 76ers

Pelicansi su slavili na krilima Treya Murphyja svladali Portland (127-110), koji je postigao rekord karijere od 41 poena. Murphy je imao šut 13-20 iz igre, uključujući devet trica od 14 pokušaja.

Ovom pobjedom Pelicansi su poboljšali šanse za doigravanje jer imaju omjer 33-35  na 12. mjestu Zapada, dok im primjerice sedmi Dallas bježi za samo jednu pobjedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica