Obavijesti

Sport

Komentari 1

Šarić skroman, Dončić razvalio! Pao najmlađi triple-double ikad

Šarić skroman, Dončić razvalio! Pao najmlađi triple-double ikad

Novi "triple-double" ostvario je i Luka Dončić dok je Nikola Jokić bio vrlo blizu svojeg. Dario Šarić ostvario je skroman učinak za Phoenix dok Luka Šamanić nije nastupio za San Antonio

VIDEO

Košarkaši Phoenix Sunsa izbili su na vrh Zapadne konferencije NBA lige 125-117 pobjedom na gostovanju kod Indiana Pacersa, a hrvatski reprezentativac Dario Šarić imao je skroman učinak od četiri koša (šut za dva 2-5, trica 0-2) uz po dva skoka i asistencije za 16:54 minuta provedenih na terenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Luka Dončić, Dallas Mavericks 00:56

Sunse su do pobjede vodili Mikal Bridges s 34 i Devin Booker s 25 ubačaja, dok je Chris Paul dodao 15 poena i 10 asistencija. Pacersima nije pomogla niti sjajna partija Domantasa Sabonisa koji je postigao 28 koševa uz 22 skoka, dok je Malcolm Brogdon ubacio 22.

Phoenix je sada na omjeru pbojeda i poraza 7-3, a isti omjer imaju i prvaci Los Angeles Lakersi.

NBA: Phoenix Suns at Indiana Pacers

Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio Spurse koji su kao gosti sa 125-122 svladali Minnesota Timberwolvese nakon produžetka. Sjajan je kod Spursa bio DeMar DeRozan s 38 poena, dok Wolvesima nije bilo dovoljno 29 ubačaja Malika Beasleya.

NBA: San Antonio Spurs at Los Angeles Lakers

Prošlogodišnji finalist Miami Heat uspio je kao gost nadigrati Washington Wizardse sa 128-124. Tri igrača Heata prebacila su 20 pogodaka, a najviše je ubacio Tyler Herro koji se zaustavio na 31 ubačaju i devet skokova. Jimmy Butler je s 26 poena, 10 skokova i 9 asistencija bio nadomak "triple-doublea", dok je Goran Dragić postigao 21 koš. Kod Wizardsa, koji su igrali bez svog prvog strijelca Bradleya Beala i najvećeg pojačanja za ovu sezonu Russella Westbrooka, najefikasniji su bili Garrison Mathews s 22 i Deni Avdija s 20 ubačaja.

NBA: Miami Heat at Washington Wizards

LaMelo Ball postao je najmlađi igrač u povijesti NBA lige s "triple-double" učinkom, on je u 113-105 domaćoj pobjedi Charlotte Hornetsa protiv Atlanta Hawksa ubacio 22 koša uz 12 skokova i 11 asistencija, a to je postigao s 19 godina i 140 dana. Cam Reddish je sa 21 pogotkom bio najučinkovitiji kod Hawksa.

Novi "triple-double" ostvario je i Luka Dončić u 112-98 domaćoj pobjedi Dallas Mavericksa protiv Orlando Magica, on je dvoboj okončao s 20 koševa, 11 skokova i 10 asistencija. Tim Hardaway mlađi predvodio je Mavse sa36 ubačaja, dok je Nikola Vučević bio najbolji kod Magica sa 30 poena i 15 skokova.

NBA: Dallas Mavericks at Denver Nuggets

Denver Nuggetsi lako su sa 115-103 kao gosti svladali Philadelphia 76-erse kojima je nedostajalo ča šest igrača. Gary Harris je s 21 ubačajem bio najučinkovitiji kod Nuggetsa kod kojih je Nikola Jokić s 15 poena, 12 asistencija i 9 skokova bio blizu "triple-double" učinka. Novak Tyrese Maxey predvodio je Sixerse sa 39 ubačaja iskoristivši neigranje Setha Curryja, Tobiasa Harrisa, Shakea Miltona, Matissea Thybullea, Joela Embiida i Bena Simmonsa.

NBA: Dallas Mavericks at Denver Nuggets
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu