Obavijesti

Sport

Komentari 0

Šarić: Spavao sam za vrijeme pregovora, a razmijenili su me deset minuta prije isteka roka

Šarić: Spavao sam za vrijeme pregovora, a razmijenili su me deset minuta prije isteka roka

Razgovarao sam sa svojim agentom, trenerom i generalnim menadžerom Prestijem. Zaključio sam da je dobro što ću biti oko ovih momaka, pokušati ne osjećati se staro, rekao je Šarić

VIDEO

Kevin Durant je prošlog tjedna u bombastičnom 'trejdu' otišao u Phoenix Sunse i automatski ih lansirao u glavne favorite za naslov NBA prvaka. Ponadali smo se i mi da ćemo konačno dobiti prvog prvaka nakon 1998. godine i Tonija Kukoča, ali te su nade potrajale tek nekoliko sati. Toliko je Dario Šarić bio suigrač s Durantom. Kako bi smanjili salary cap i izbjegli plaćanje tzv. luxury taxa, Sunsi su žrtvovali hrvatskog reprezentativca, razmijenili ga u Oklahomu i tako uštedjeli na njegovoj plaći.

Šarić je došao u vrlo mladu momčad koja je prije nekoliko godina napravila zaokret u politici i orijentirala se na razvoj talentiranih igrača i usmjereni su prema budućnosti. Pitanje je kakvu ulogu će imati u klubu koji se bori za play-in i bazira igru na brzoj košarci, što baš i nije Šišijev forte.

NBA: Phoenix Suns at Boston Celtics

Za novu momčad još nije debitirao, a posljednju utakmicu u pobjedi protiv Pelicansa je odgledao s klupe. U Phoenixu je dvadesetak utakmica bio samo gledatelj s klupe, nekoliko puta je bio starter s velikom minutažom pa bi opet propustio utakmicu. Nerijetko je znao na parketu provesti i minutu. Ne baš velika minutaža ga čeka i u Oklahomi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Spavao sam za vrijeme pregovora, razmijenili su me 10 minuta prije isteka roka. Uvijek se nekako iznenadiš, očekivao ili ne očekivao, tako to ide. Na kraju, sretan sam što sam ovdje, dio ove organizacije, skupine mladih, talentiranih momaka koji imaju veliku budućnost, kojima ću biti potpora - rekao je Šarić američkim novinarima.

U Phoenixu je igrao tri i pol godine. Skrasio se s partnericom Karlom i sinčićem, no život NBA igrača je surov. 

- Razgovarao sam sa svojim agentom, trenerom i generalnim menadžerom Prestijem. Zaključio sam da je dobro što ću biti oko ovih momaka, pokušati ne osjećati se staro. Malo je drukčiji program nego u Phoenixu, ali svi ovi dečki žele igrati košarku i natjecati se - rekao je Šarić koji je u Oklahomi s 28 godina najstariji igrač. 

NBA: Phoenix Suns at Toronto Raptors

- Razgovarao sam s puno trenera koji su radili u Thunderu, ispričali su mi nevjerojatne stvari, kako je visoka razina organizacije, a u ova dva dana od dolaska osobno sam se u to uvjerio, možda i najviša razina od svih klubova u kojima sam bio.

Ugovor mu važi do kraja sezone i vrlo vjerojatno je da će tada potražiti novi klub. A do tada se nada ostaviti neki trag u klubu. 

- Pričao sam s trenerom, vidjet ćemo u hodu kakva će mi uloga biti, ovisno o tome kako se utakmica razvija. Došao sam otvorenog uma, trener je također otvorenog uma, pa ću se držati toga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener