Obavijesti

Sport

Komentari 1

Šarić ubacio sedam koševa u pobjedi Phoenixa, Zubac osam

Šarić ubacio sedam koševa u pobjedi Phoenixa,  Zubac osam

Bila je to peta uzastopna pobjeda Šarićevih koji su se popeli na prvo mjesto Zapada ispred Utah Jazza. Devin Booker bio je najefikasniji protiv Clevelanda s 31 košem

VIDEO

Phoenix Suns Darija Šarića su sinoć sa 134-118 nakon produžetaka svladali Cleveland Cavalierse, a on je u pobjedi svoje momčadi sudjelovao sa sedam koševa, dok je Ivica Zubac pobjedi svojih LA Clippersa nad Toronto Raptorsima pridonio s osam koševa.

POGLEDAJTE VIDEO: Šarić vodi navijanje na SP-u Rusiji

Pokretanje videa...

Šarić vodi navijanje na SP-u u Rusiji 00:29

Phoenix je do pobjede na gostovanju vodio Devin Booker s 31 pogotkom, a Chris Paul je ubacio 23 koša uz 16 asistencija. 
Dario Šarić je odigrao 12 minuta za Phoenix i u tom je vremenu uz šut iz igre 2/3, za trice 2/2 upisao sedam koševa i pet skokova.

Phoenix se zahvaljujući ovoj petoj pobjedi u nizu popeo na prvo mjesto na Zapadu ispred Utah Jazza. Rookie Isaac Okoro je bio najbolji pojedinac Cavaliersa s 32 koša, dok je Collin Sexton upisao 29 ubačaja, sedam skokova i sedam asistencija. Phoenix je otvorio produžetak serijom 15-0 , a osam koševa od toga je ubacio Mikal Bridges koji je utakmicu završio s 22 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Bogdanović Šariću i ekipi zabio 22 poena, Tatum utrpao čak 60!
Bogdanović Šariću i ekipi zabio 22 poena, Tatum utrpao čak 60!

LA Clippers su na svom parketu sa 105-100 nadigrali Toronto Raptorse, a Ivica Zubac je u 30:27 minuta na terenu ubacio osam koševa (šut iz igre 4/6) pridodavši tome osam skokova, tri asistencije i dva bloka. Paul George je za pobjedu Clippersa zabio 22 koša uz devet skokova, kao i Marcus Morris Sr.

NBA: Denver Nuggets at Los Angeles Clippers

Los Angeles je nadoknadio zaostatak od šest koševa u zadnjih šest minuta.  Raptorse je predvodio Fred VanVleet s 27 koševa i 13 asistencija. Tim Hardaway Jr. je izjednačio rekord franšize zabivši deset trica u ukupnom učinku od 36 koševa koliko je ugradio u pobjedu Dallas Mavericksa od 127-113 nad Miami Heatom. 

Luka Dončić je ubacio 23 koša uz 12 skokova i osam asistencija za sedmu pobjedu Mavericksa u zadnjih devet utakmica. Jalen Brunson je dodao 19 koševa, a Jason Richardson 17 za Dallas.

Kod Miamija najbolji su bili Goran Dragić i Duncan Robinson s 19 koševa svaki. Charlotte Hornets su na gostovanju sa 102-99 pobijedili Detroit Pistonse, a najzaslužniji za to je bio LaMelo Ball s 23 ubačaja.  Terry Rozier je ubacio 18 koševa, a Caleb Martin 17 za Charlotte koji su povećali prednost na utakmicu i pol ispred Indiana Pacersa u borbi za osmo mjesto u Istočnoj konferenciji.

NBA: Milwaukee Bucks at Charlotte Hornets

Hamidou Diallo je zabio 35 koševa, najviše u karijeri, a Sekou Doumbouya je dodao 20 koševa za Detroit kojem je ovo četvrti poraz zaredom.

Milwaukee Bucks su osigurali nastup u doigravanju nakon što su sinoć sa 124-118 bili bolji od Brooklyn Netsa, a najbolji strijelac bio je Giannis Antetokounmpo koji je utakmicu završio s 36 koševa i 12 skokova. To je druga pobjeda Milwaukeeja nad Brooklynom u isto toliko utakmica. Bucks su se sada, s 41 pobjedom i 24 poraza, popeli na treće mjesto u Istočnoj konferenciji, ispred Brooklyna (42-23).  Netsima nije pomoglo ni 38 koševa Kyrie Irvinga kojeg je s 32 ubačaja pratio Kevin Durant. 

NBA: Brooklyn Nets at Milwaukee Bucks

New Orleans Pelicans su kod kuće sa 108-103 svladali Golden State Warriorse, a Lonzo Ball je u pobjedi sudjelovao s 33 koša, dok je Zion Williamson upisao double-double 23 poena i 12 skokova. Stephen Curry je predvodio Warriorse s 37 ubačaja i devet skokova. U zadnjoj utakmici igranoj sinoć Sacramento Kings su u gostima sa 103-99 pobijedili Oklahoma City Thunder.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe