Obavijesti

Sport

Komentari 2

Sarri ljutit na Kepu! Pogriješio je i moramo ga kazniti žestoko

Sarri ljutit na Kepu! Pogriješio je i moramo ga kazniti žestoko
1

Moram poslati jasnu poruku svojoj ekipi. Moram donijeti odluku koja je najbolja za momčad. Ne znam hoće li Kepa biti u sastavu. To je odluka koju će donijeti ekipa, svi igrači, rekao je Sarri...

VIDEO

Golman Chelseaja Kepa napravio je pravi "raspašoj" u svome klubu. Mladi Španjolac odbio je izaći iz igre u utakmici protiv Cityja u finalu Carabao kupa uoči penala, a njegov klub ga je zbog toga žestoko oderao po džepu kaznivši ga s milijun kuna.

Ispričao se Kepa zbog svoje reakcije, rekavši kako je to sve nesporazum, a to je priznao i trener Maurizio Sarri. No čini se da ipak nije riječ o nikakvom nesporazumu. 

Sarri je na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Tottenhama rekao kako Kepa vjerojatno neće igrati i da mora snositi posljedice za svoje ponašanje.

- Moram poslati jasnu poruku svojoj ekipi. Moram donijeti odluku koja je najbolja za momčad. Ne znam hoće li Kepa biti u sastavu. To je odluka koju će donijeti ekipa, svi igrači. Pogriješio je i mora snositi neke posljedice. Ako odlučimo da nastupi, morat će biti spreman. I ako bude na klupi, morat će biti spreman. Bila je to neobična situacija, tako da su igrači bili šokirani. Razgovarao sam s Kepom, sa svima. Izspričao se kompletnom stručnom stožeru, ali to nije bilo dovoljno. Međutim, ne želimo ga ubijati sad - rekao je Sarri, čini se ovaj put, pravu istinu o tome događaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kepa je nakon utakmice rekao da je to bio nesporazum, da su ga mučili grčevi i da je Sarri mislio da ne može nastaviti utakmicu i da ga je zato htio zamijeniti. To je kasnije potvrdio i Sarri, no čini se da je ipak prava istina ta da mladi Španjolac nije htio izaći iz igre. Talijanski trener htio je uvesti argentinskog golmana Caballera koji je branio u Cityju dvije godine i poznaje svoje bivše suigrače sigurno bolje od Kepe. No mladi Španjolac mu je upropastio planove. 

Čini se tako da će najskuplji golman svijeta postati radijator i gledati utakmice svoje momčadi s klupe zbog svog neposluha.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića