Obavijesti

Sport

Komentari 2

Sator na klupi 'medvjeda': Napravit ćemo pravi show!

Sator na klupi 'medvjeda': Napravit ćemo pravi show!
3

Dugo smo razmišljali o novom treneru, nismo bili zadovoljni rezultatima, priznaje predsjednik kluba Damir Gojanović. Novi trener obećaje pobjede...

VIDEO

Prije nego što sam došao u Zagreb, provjerio sam roster Medveščaka i samo mogu reći da sam impresioniran igračima koje imam u svlačionici. Neke znam iz američkih liga, radi se o sjajnim hokejašima, rekao je novi trener Medveščaka Ted Sator (60) nakon prvog treninga s “medvjedima” u Ledenoj dvorani.
Amerikanac je sredinom osamdesetih godina bio glavni trener New York Rangersa i Buffalo Sabresa. Tri puta te momčadi uveo je u doigravanje. Potom je bio pomoćni trener u Boston Bruinsima i St. Louisu, a prošle godine vodio je Albu Volan. Odlične rezultate ostvario je i s mađarskom te slovenskom reprezentacijom, koju je 2007. godine uveo u elitnu svjetsku skupinu. Uz posao u Zagrebu, paralelno će voditi i mađarsku reprezentaciju.
- Neće tu biti nikakvih problema. Ovo je velik posao. Znam sve o klubu i navijačima. Ovo nije samo sport, ovo je profesionalna zabava. Ljudi to žele, a ja im poručujem da ćemo napraviti “show” - rekao je Sator, koji je za pomoćnika odabrao direktora hokejskih operacija Douga Bradleyja.
- Znam da je cilj kluba u prvoj sezoni ulazak u doigravanje. Mene to ne zanima. Kada uđete u play-off, imate 1 naprema 8 šansi da osvojite naslov, a meni se ti izgledi čine odličnima. Ova momčad je spremna za jako velike stvari - zaključio je novi trener, koji je već na prvom treningu bio znatno stroži od prethodnika.
Često je povisio glas na neke igrače, ali i pohvalio svaki dobar potez.
- Ma, odlično je bilo. Vidi se da se radi o pravom stručnjaku. Siguran sam da ćemo s njim biti još bolji - rekao je Mike Ouellette nakon treninga na kojem je bio i novi igrač u redovima "medvjeda" Kanađanin Jeff Heerema.
Na press-konferenciju došao je u majici Ottawa Senatorsa i s kapom od nizozemskog nogometnog saveza. Na pitanje navija li za Nizozemce, odgovorio je:
- Ne, ja sam u stvari Nizozemac, evo baš mi je neki dan stigla nizozemska putovnica.
Heerema je protekle dvije sezone igrao za Frankfurt Lionse, a neke igrače Medveščaka zna iz američkih liga.
- Da, većinu poznam. Ni sa kim nisam igrao u istoj momčadi, ali većinu znam iz utakmica u AHL-u. Vidim da je atmosfera u momčadi odlična, znam sve i o navijačima i jedva čekam prvu utakmicu. Mislim da ću puno pomoći momčadi i nazabijati se golova - poručio je Heerema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu