Obavijesti

Sport

Komentari 10

Satoshi Ishii(ć) se umirovio i odlazi iz Hrvatske! 'Radit ću u cvjećarnici na pola smjene...'

Satoshi Ishii(ć) se umirovio i odlazi iz Hrvatske! 'Radit ću u cvjećarnici  na pola smjene...'

Naravno, želim vratiti uslugu i judu koji me oblikovao kao osobu. Volio bih barem nekako doprinijeti, makar učeći djecu, kazao je Satoshi Ishii koji se od 2019. godine borio pod hrvatskom zastavom

VIDEO

Satoshi Ishii je dotaknuo vrh u judu. Više od toga nije mogao. U Pekingu je 2008. godine osvojio olimpijsko zlato (+100), no apetiti su mu se povećali pa je odlučio okušati se u MMA-u.

Pokretanje videa...

Satoshi Ishii trenira 02:01

Nije bio pretjerano uspješan, ali on je svoje snove ispunio kada je ušao u oktogon protiv Mirka Filipovića. Legendarni hrvatski borac dvaput ga je pobijedio i iz temelja mu promijenio život. Japanac je zbog Mirka preselio u Hrvatsku pa i 2019. godine prešao pod hrvatski stijeg nakon što je dobio državljanstvo. Zaljubio se u Lijepu našu, posljednjih godina borio se pod hrvatskom zastavom, ali kada je zakoračio u 38. godinu života, osjetio je nostalgiju i zov domovine.

Karlovac: MMA spektakl - FNC 6

Kako piše Tokyo Sports, Satoshi Ishii se umirovio! I ne samo to, odlučio je napraviti novi zaokret u životu. Odselit će iz Hrvatske gdje je živio posljednjih godina i vratiti se u Japan. Već i zna čime će se javiti, sumnjamo da bi itko od vas pogodio.

- Umirovljujem se. Nakon što se umirovim, želim živjeti u Fukuoki (Japan) i raditi na pola radnog vremena. To ću i napraviti. Razmišljam o poslu u cvjećarnici na pola radnog vremena. Učit ću nazive cvijeća i kako ih uzgajati. Kad se preselim u Fukuoki, planiram kupiti oglasnik s poslovima na pola radnog vremena, a zatim ću otići na razgovor za posao - kazao je Ishi i šokirao sve.

Nedavno je objavio fotografiju kako se oporavio od ozljede i da je spreman za nove izazove, no ipak se predomislio.

- Naravno, želim vratiti uslugu i judu koji me oblikovao kao osobu. Volio bih barem nekako doprinijeti, makar učeći djecu. Čak i vi (Tokyo Sports) objašnjavate pravila juda. Ako mogu dobiti posao kod vas, volio bih to - rekao je Ishii.

Zagreb: Poznati japanski borac Satoshi Ishii na treningu kod Mirka Filipovi?a

Da se njega pita, još bi se bavio ovim sportom koji mu je puno toga dao u životu, ali veliki problem su ozljede zbog kojih posljednjih godina nije mogao pokazati svoj puni potencijal. Imao je problema s vratom, koljenima i donjim dijelom leđa.

U MMA karijeri skupio je 25 pobjeda i 13 puta izgubio. Posljednji meč imao je u PFL-u kada je u kolovozu prošle godine izgubio od Danila Marquesa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"