Obavijesti

Sport

Komentari 11

Satoshi u šoku: Dominirao pa ostao bez pobjede, Poljak teško nokautirao Erka Juna u 1. rundi

Satoshi u šoku: Dominirao pa ostao bez pobjede, Poljak teško nokautirao Erka Juna u 1. rundi

Oba Cro Copova borca izgubila su sudačkom odlukom. Ishii nakon pet rundi rata u kojem nije uspio postati prvak, a Milinković nakon tri u kojima je protivnik bio bolji

VIDEO

U subotnju večer održan je EMC 5 na kojem je nastupio niz hrvatskih i hrvatskoj javnosti poznatih MMA boraca. Satoshi Ishii i Saša Milinković iz Cro Cop Teama, Sara Luzar Smajić iz Dijakovićeva UFD Gyma i bh. borac te zvijezda KSW-a Erko Jun odradili su borbe na večerašnjoj priredbi u Dusseldorfu, a događaju je nazočio i sam Mirko Filipović, koji je kasnije teškaškom prvaku uručio pojas.

POGLEDAJTE VIDEO: Ishii trenira

Pokretanje videa...

Satoshi Ishii trenira 02:01

Oba Cro Copova borca izgubila su jednoglasnom sudačkom odlukom. Ishii nakon pet rundi rata u kojem nije uspio postati prvak, a Milinković nakon tri u kojima je protivnik bio bolji.

Satoshi Ishii nije uspio postati Elite MMA Championship prvak u teškoj kategoriji. Bolji od hrvatskog Japanca bio je Englez Stuart Austin, kojem je Mirko Filipović na kraju borbe stavio pojas oko struka.

Iako je Japanac bio bolji veći dio borbe i dominirao nad protivnikom, srušivši ga nekoliko puta, suci su na čuđenje mnogih pobjedu jednoglasno dali Austinu.

Osječki teškaš Saša Milinković (7-3) nije uspio vezati dvije pobjede zaredom te je u Njemačkoj poražen od domaćeg predstavnika Kasima Arasa (5-1).

Član Cro Cop Gyma nakratko se našao u problemima krajem uvodne runde kada je primio nekoliko ozbiljnijih udaraca te u prvoj polovici druge kada se izvukao iz Arasovog pokušaja gušenja. Polovicom druge runde uspio je uspostaviti konce i dobro odraditi borbu do kraja, no to nije uvjerilo suce pa je izgubio jednoglasnom odlukom.

Erko Jun izgubio je nokautom u prvoj rundi. Nokautirao ga je Poljak Damian Olszewski i bilo je to veliko iznenađenje, najveće u cijeloj večeri. Poljaku je sjeo jedan sjajan desni kroše kojim je srušio KSW-ovu zvijezdu nakon samo tridesetak sekundi borbe.

Čast naših boraca obranila je Sara Luzar Smajić, koja je stigla do svoje druge profesionalne pobjede. Hrvatska borkinja sudačkom je odlukom nakon tri runde borbe svladala Nizozemku Kaylee Vos (1-2).

Sara je kontrolirala cijeli meč, konstantno pritiskala, bila bolja suparnica i na koncu stigla do dominantne pobjede.

POGLEDAJTE VIDEO: Sara Luzar Smajić

Pokretanje videa...

Sara Luzar-Smajić 01:14
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići