Sport

Komentari 1

Savršen spoj baleta, aerobika i gimnastike za Slavonski Brod

Savršen spoj baleta, aerobika i gimnastike za Slavonski Brod

To su toliko pozitivna djeca s radnim navikama, maknuta od svih tehnološki modernih zala, odlične u školi. Ovdje smo u pet dana odradili 25 sati treninga...

Članice Zagrebačkog sinkro kluba (ZSK) tijekom prošlog tjedna boravile su na pripremama u Slavonskom Brodu. Svoj su trening odradile na zatvorenim brodskim bazenima. 

- Uvjeti u predivni, zadovoljni smo domaćinom, a i mi smo nastojali da ne budemo prezahtjevni gosti. Drago nam je što je došlo do suradnje i nadam se da ćemo uskoro imati priliku gledati prvi sinkro klub u Slavoniji. Naše plivačice su mlade u dobi su od 8 do 12 godina, ali unatoč tome do sada su ostvarile zavidne rezultate. Ana Radovanić (12) ima već 32 državne medalje, pretežno zlato, osvajačica je Cro opena, zatim imamo Doru Ilić koja je reprezentativka prepuna medalja. To su toliko pozitivna djeca s radnim navikama, maknuta od svih tehnološki modernih zala, odlične u školi. Ovdje smo u pet dana odradili 25 sati treninga i svi koji su dolazili gledati djevojke mogli su se uvjeriti koliko je to naporan i težak trening koje cure odrađuju bez problema. Nažalost ovaj klub nema financijsku potporu šire društvene zajednice, financira se od članarina i novca kojeg osiguraju roditelji i prijatelji ovog sporta, te novcem dobivenim od grada Zagreba za osvojene medalje, sve je to jako skromno - rekao je Boris Radovanić, sportski direktor ZSK-a. 

Posljednjeg dana treninga plivačice iz Zagreba za publiku su pripremile kraći program u kojemu se mogao vidjeti savršen spoj baleta, gimnastike, aerobika u jednom sasvim drugom mediju, vodi.

Najčitaniji članci