Obavijesti

Sport

Komentari 67

Scholes: Sad se tek vidi koliko Luka Modrić nedostaje Realu

Scholes: Sad se tek vidi koliko Luka Modrić nedostaje Realu
1

Legende Manchester Uniteda Paul Scholes i Roy Keane kritizirali su igru Reala. I dok se Keane obrušio na Balea, Scholes je zazivao što brži povratak Modrića

VIDEO

Usudio bih se reći da je Real igrao s devetoricom igrača. Bale nije bio dobar. Od njega se posebno u ovakvim utakmicama očekuje da bude puno bolji. Ni Ramosa se nije vidjelo na terenu, no njemu je opravdanje što nije igrao na svojoj poziciji. Previše je griješio, koliko je samo lopti 'prodao', kazao je Paul Scholes u komentaru polufinalne utakmice Lige prvaka između Juventusa i Reala.

Juve je slavio 2-1, a legenda Manchestera lošu igru 'kraljeva' vidi u činjenici da nije bilo jednog od najvažnijih Ancelottijevih igrača.

- Ramos je igrao na poziciji Luke Modrića. Sad se tek vidi koliki je hendikep za Real Modrićev izostanak - zaključio je Scholes.

Njegov kolega iz Untieda Roy Keane sve loše svalio je na leđa Garetha Balea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Realu nije lako igrati s 10 igrača. Bale u ovoj utakmici nije pokazao baš ništa. Vidjelo se da nema samopouzdanja, sve duele je rješavao na najlakši mogući način, bježao je od lopte... Suigrači ne mogu biti zadovoljni njegovim sudjelovanjem u igri, bio je čovjek manje za njih - priča oštri Keane pa zaključuje u svom stilu na račun Carvajala koji je skrivio penal za 2-1:

- To su potezi školarca, trebali bi ga linčovati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu