Obavijesti

Sport

Komentari 20

Scoria: Potop i sumrak Dinama

Scoria: Potop i sumrak Dinama

Nijedan igrač Dinama nije igrao dobro, svi su bili loši, rekao je trener, a bivši dinamovac Branko Strupar dodao: Dinamo nije na razini prošlih godina. Ima širok kadar, ali to nije to

VIDEO

Dinamo je povezao poraze i upao u novu veliku krizu, pitanje je hoće li iduću na klupi dočekati Sergej Jakirović. Prvak Kosova Ballkani očitao je lekciju prvaku Hrvatske u Prištini (2-0) u drugom kolu Konferencijske lige.

- Možemo pričati da je bio loš teren, kiša, ma to su sve prazne priče. Osnova priče su dueli, druge lopte, ničega od toga nije bilo. Sve čestitke Ballkaniju - rekao je bivši nogometaš Dinama Branko Strupar u studiju Arenasporta.

Pokretanje videa...

Blamaža na Kosovu: Dinamo bez ispaljenog metka izgubio od Ballkanija u Konferencijskoj ligi 00:56

Još oštriji bio je trener Elvis Scoria.

- Ovo je totalni potop Dinama u kišnoj Prištini. Čestitao bih Ballkaniju, odlično je odigrao, školski primjer kako igra momčad manje kvalitete, bili su brži na svakoj lopti, u duelu, duplirali. Kad Dinamo nije uspio u prvih 20-30 minuta stvoriti priliku, bilo je očekivati da će Dinamo imati problema. Pa nije stvorio opasnu situaciju, nije imao ideju kako igrati dupli pas na 20-30 metara. Prekidi su bili loši, tamo gdje možda možeš okrenuti takvu utakmicu, a Dinamo iznimno loše igra i na dubinske lopte. Iznenađenje je da Dinamo protiv Ballkanija završi bez udarca na gol. Ovo je potop, sumrak Dinama u Prištini - kazao je.

"Modri" su primili gol tik prije poluvremena nakon loše postavljene zamke zaleđa Bogdana Mihajličenka, a u finišu je veliku pogrešku napravio Boško Šutalo i tu je bio kraj.

Atmosfera na tribinama uoči utakmice  Lokomotiva - Dinamo

- Mihajličenko je kasnio kod prvog gola, Šutalo loše raegirao, nastavak je to utakmice u Splitu. Puno pogrešaka sa strane Dinama i naravno poraz i potop - rekao je Strupar.

Scoria je istaknuo drugu stvar.

- Nemaš nijednog igrača Dinama da je igrao dobro, svi su bili loši. Obično se za jednog možeš uhvatiti da je bio dobar... I ona situacija kad je skoro bio autogol ti pokazuje da ti sreća neće doći ako je ne zaslužiš. Nemojmo zaboraviti ni podcijeniti kosovsku momčad, čestitam im na pripremi utakmice i kako su je igrali.

- Iznenađenje je izgubiti od Ballkanija. Kad izgubiš derbi, obično ti dobro dođe kad brzo imaš iduću utakmicu pa se iskupiš. Ali Dinamo nije na razini prošlih godina, ima širok kadar, ali nije to to. Vjerujem da će se probuditi, ali u ovom je trenutku u nokdaunu - kazao je Strupar.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju