Obavijesti

Sport

Komentari 43

Šefe, ovo je za tebe! Mahrez slavio s pogledom prema nebu

Šefe, ovo je za tebe! Mahrez slavio s pogledom prema nebu
3

Samo dan nakon što se na Wembleyju odigrala utakmica NFL-a između Philadelphia Eaglesa i Jacksonville Jaguarsa, Manchester City se vratio na vrh Premierlige minimalnom (0-1) pobjedom protiv Spursa

VIDEO

Građani nisu odigrali nezaboravnu partiju, no slavili su zahvaljujući Mahrezu koji je svoj pogodak posvetio tragično stradalom predsjedniku Leicestera Vichaiju Srivaddhanaprabhu.

U uvjetima prilično neobičnim za engleski Premiership, na terenu koji je više sličio na krumpirište nego na travnjak Premier lige, Manchester City "obranio" je prvo mjesto na gostovanju kod Tottenhama.

Građani su slavili s minimalnih 1:0, zahvaljujući pogotku Riyada Mahreza u već u 6. minuti utakmice.

A zatim je uslijedio prilično emotivan trenutak. Mahrez je nakon pogotka podigao ruke ka nebu, a svima je odmah bilo jasno da pogodak posvećuje tragično stradalom predsjedniku Leicestera, kluba za kojega je do ovog ljeta igrao i Mahrez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, bio je to njegov treći gol u zadnja tri ligaška nastupa protiv Tottenhama, a tome treba dodati i dvije asistencije što znači da je imao prste u pet pogodaka protiv Spursa.

Najbolju šansu da izjednače, Spursi su imali u 80. minuti. Dele Alli je povukao jednu kontru, sjajno proigrao nadirućeg Lamelu koji je ostao nečuvan na 8-9 metara i kad su svi očekivali lagan pogodak, on je iz prve šutirao preko gola!

Izdržali su građani do kraja utakmice s tim tankim vodstvom iako je to bilo daleko od neke fantastične predstave s njihove strane. No, pišu se bodovi, a oni ih marljivo skupljaju već kolima... U zadnjih šest utakmica, slavili su pet puta, remizirali tek u derbiju s Liverpoolom na Anfieldu.

Spursi su pak ovim porazom prekinuli seriju od četiri uzastopne pobjede u prvenstvu, a propustili su priliku preskočiti City u poretku te uhvatiti korak s Liverpoolom i Chelseajem.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...