Obavijesti

Sport

Komentari 1

Šego je i dalje out: Červar će u Egipat voditi trojicu golmana

Šego je i dalje out: Červar će u Egipat voditi trojicu golmana
5

Izbornik Lino Červar i dalje ima poteškoća s kompletiranjem sastava. Nažalost, Marin Šego propušta dio priprema jer se nalazi u Montpellieru dok ne dobije zeleno svjetlo od kluba za povratak

VIDEO

Još jako malo vremena ostalo je do početka Svjetskog rukometnog prvenstva koje će se održati u Egiptu od 13. do 31. siječnja.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjesma Marinu Šegi

Pokretanje videa...

Pjesma Marinu Šegi 02:03

Hrvatska reprezentacija u Zagrebu je nastavila s pripremama dok se Marin Šego i dalje nalazi u Montpellieru. Posljednja tri dana je na pregledima zbog ozljede stopala, a vratit će se tek kad dobije zeleno svjetlo svog kluba.

Šego će propustiti uzvratni susret u EHF kupu u Španjolskoj ove subote, ali će po povratku nastaviti lagano trenirati.

Izbornik Lino Červar želi kompletirati sastav do početka Svjetskog prvenstva, ali je isto tako bitno da se Šego potpuno oporavi, i tjelesno i psihološki. Prema sadašnjem planu, u Egipat će voditi tri golmana jer bi, smatra, odlazak na SP s dvojicom predstavljao veliki rizik zarazi li se netko od njih korona virusom.

Nakon večernjeg treninga izbornik će odlučiti tko će još, uz Marina Šegu, propustiti Španjolsku. Sutra ujutro slijedi novo PCR testiranje, a u Madrid avionom kreću u subotu ujutro, izvijestili su iz saveza.

O svakodnevnoj rutini i jednoličnosti svoja su razmišljanja za Hrvatski rukometni savez podijelila dva reprezentativca, Ivan Martinović koji je u srijedu proslavio rođendan i Ivan Pešić koji se vratio u reprezentaciju nakon dvije godine.

- Jako mi je drago što sam ponovno s dečkima. malo su još noge teške, ali usprkos svemu, odigrali smo dobru utakmicu, tako da mislim da nema razloga za brigu ili strah. Teško je, ali moramo biti spremni na sve, mi smo profesionalci. Sigurno će biti zanimljiva utakmica protiv Španjolske jer oni su doma, ali mi smo spremni za njih. Mislim da je puno važnije ono što nas očekuje poslije, dakle Japan, i tako dalje - rekao je Pešić.

- Želimo popraviti ono što možemo, želimo bolje ući u utakmicu, nego u prvoj utakmici. Ne želimo imati toliko tehničkih grešaka. Vidjeli smo koliko su Španjolci ofenzivni i znamo sitnice koje još moramo popraviti. Sretan sam jer igram i obranu i napad i nadam se da ću tako i nastaviti. Sad treniramo u Zagrebu, dobro nam je i idemo odraditi još tu utakmicu, par treninga i onda na prvenstvo - kazao je Martinović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom